Ibaloj Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Cześć kupiła pare dobrych lat temu ramę kellys sabotage i mam zamiar składać rower sam. Mam pytanie czy warto się bawić z tą ramą czy sobie darować. Rower jeden już mam kellys thorx 50 więc mam na czym jeździć ale chce sobie złożyć drugi sam tylko boję się żebym nie utopił kupe kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Co to znaczy "nie utopić kasy"? Jeśli chcesz złożyć rower i sprzedać go z zyskiem,to nie ma szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 O kurcze..skąd to wytrzasnąłeś ? Łezka w oku się kręci..swego czasu prawie kultowa ramka. Jeszcze stara wersja, bracia Bieniasze śmigali na nich maratony u Golonki. Bardzo fajna, lekka ramka o sportowej geometrii. Miałem następny model, w ciemniejszych barwach, już bez piwotów. Została sprzedana, ale ciągle mam wielki sentyment do tej ramy i generalnie do marki Kellys. Może trudno teraz w to uwierzyć ale kiedyś Kellysy rządziły na wszystkich maratonach. To udany zakup, świetna podwalina pod złożenie lekkiego, zwinnego i zgrabnego 26 calowca. Składaj sprzęta i bierz się za trening. Nie chcę nic mówić ale ja właśnie na Sabotage przekroczyłem granicę między zabawą i hobby, a prawdziwą tyrą na treningach. No i pierwsze pucharki też zawdzęczam Sabotage. Dopiero później był Ghost..ale to już inna historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ibaloj Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Dzięki za informację że jednak warto składać i biorę się za to intensywnie a gotowy produkt wrzuce na pewno. Do zobaczenia na maratonach jeśli startujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ibaloj Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Mam pytanie jakie stery do tej ramy będą zintegrowane czy a Head.chcialem założyć DWA ORBIT M ale są różnie interpretowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 a head FSA Orbit MX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ibaloj Napisano 18 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Mam pytanie czy korba fc m8000 pod 2x11rz będzie chodziła z kaseta i łańcuchem cs m771 (11-34) 10rz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Tak,ale z powodu przedniej przerzutki 2x11 lepiej dać łańcuch 11.Łatwiej jest wyregulować przerzutkę na dedykowanym łańcuchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.