verul Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Jeden lubi blondynki, drugi brunetki a trzeci wygolone. Nie ma sie co spierac nad wyższością szosy nad terenem lub odwrotnie. Ja lubie jedno i drugie bo to rozne doswiadczenia. W terenie moze byc wiecej adrenaliny jak sie gna waskimi sciazkami z duza predkoscia (jak na taka trase) a na szosie to pochlanianie kilometrow i uczucie mocy i predkosci. Przynajmniej ja to tak widze. Rozni ludzie, rozne upodobania, rozne trasy kolo miejsca zamieszkania wiec nie ma co generalizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 3 godziny temu, robertrobert1 napisał: Brałem. Raz na miesiąc można tak sobie pojeżdzić ale żeby codziennie??? ale żeby tak jeździć komunikacyjnie i się nie znudzić, zdecydowanie wolę na swoją stałą pętlę szosową wyskoczyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Panowie wystarczy... Resztę wyjaśnijcie sobie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.