dervill Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 witam macie może pomysł jak wymienić zawór w amortyzatorze. W zestawie naprawczym mam ten zawór ale nie mam jak go wykręcić. Jest jakiś sposób na wykrecenie zaworu (ten co pompujemy amortyzator pomką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Tam jest zwykły zawór jak w wentylach Shradera (samochodowych) i wykręca go się takim kluczykiem: Możesz też podskoczyć na wulkanizację najbliższą to Ci wykręcą i wkręca - to trwa sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dervill Napisano 3 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp516 Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Ja ostatnio wykręciłem pincetą, taką zwykłą, też w amortyzatorze. Edytowane 3 Stycznia 2018 przez pp516 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Szczypcami do segerow, nozyczkami, czymkolwiek co ma ostre konce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Albo w każdym motoryzacyjnym kupić w/w przyrząd do wykręcania zaworów koszt 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 To logiczne.., ale pytanie z cyklu - potrzebuje cos -teraz, wiec daje przyklad pewnego rodzaju kreatywnosci czy druciarstwa, bo ktos kto chce to robic choc drugi raz w zyciu, to kupi dedykowany przyrzadzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dervill Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 dziekuje za szybkie odpowiedzi. Kupilem zestaw dwoch kluczy za 1,49€ na eby.de z Chin Tam wszystko male raczki robia za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi