aone Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Witam Polując na coś więcej niż "zwykły" XC wpadł mi w oko Marin Nail Trail 6 na rok 2018. Czy ktoś miał styczność z tym modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 raczej wersje gravelowe i Bobcat bardziej są popularne Ale wygląda na fajnie poskładany, sztywne osie, trochę wyższy skok 'rekompensujący' nie 29, fajna geometria, na ścieżki coś na bujanie szlakowo- wyprawowe ale też uniwersalne, na xc wyścig bym go raczej nie zabrała ale na maraton na dłuższej trasie czemu nie. Niby Nic w tej wersji przy ostrzejszych szlakach moga ci szybciej zejść, wyzsze wersje mają jakby... trwalsze klocki boczne zwłaszcza na wyrywanie przez korzenie czy kamienie (autopsja) ale to wszechstronne oponki. Wymieszany napęd-korba- kaseta- przerzuta. Ale sunrace jest uznawany za nawet lzejszy odpowiednik Sramowskiego 1x11. Są też zwolennicy i przeciwnicy piast Formula- Ja nie narzekałam ale rower raczej przejeżdżałam niż użytkowałam dłużnej. Wg mnie fajna geometria, dobre kąty. Nie jest tak 'radykalny' jak Dust Krossa (skok, kąty) lub Girst w kątach (zalezy od modelu- czy napedzie) jest na mniejsze szaleństwa. Zależy czego w nim szukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi