szyllo Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 to jest najokładniejsze zdjęcie jakie mam. Amortyzator Bomber Wedge z 2003 130 mm. Rama Duncon Pitbull w kolorze "szlifowanym". Jest kolor unikatowy, więc jeśli ktoś by widział ten rower proszę o kontakt 515 544 041 lub gg 4087420. Dla znalazcy nagroda!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Napisz chociaż w jakim rejonie ci go ukradli i kiedy. Spróbuj pojechać i poszukać na giełdzie samochodowej na rynkach też można zobaczyć. Marne szanse, że go odzyskasz, ale trzeba być dobrej myśli. Porozglądam się trochę w Łagiewnikach podczas jazdy jak coś zauważe dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 już myślałem,że to to http://allegro.pl/item136561059_konkretny_...ii_okazja_.html Ale jednak nie poszukaj/am na allegro POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyllo Napisano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2006 z garażu niedlaeko pomnika radogoszcz. allegro codziennie przegladam, na gieldzie juz byłem. na szczescie kolor ramy jest unikatowy dosyc, a jak ja przemaluja to pewnie nikt nie kupi, bo bedzie wiedzial ze kradziona. mam nadzieje ze sie odnajdzie. dzieki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Kolo radogoszcza ?? To moje rejony... Jak wyzdrowieje i bede juz mogl opuscic 4 sciany i wyjsc normalnie na dwor to sie popytam, czy nie pojawil sie taki sprzet w mojej okolicy... Jak na moje to ukradli Ci to ludzie z naszych rejonow... Wydaje mi sie, ze to byla wystawka, czesto rowery kradnie sie na zamowienie... Chociaz nie wiem jak bylo w tym przypadku... Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Grudnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Zauważ Tomash-u, że już prawie miesiąc minąl od komunikatu. Więc nie sądze żeby ktoś był na tyle głupi i kradł rower ze swojej okolicy i jeszcze na nim jeździł w tych rejonach nie chce być sceptycznie nastawiony, ale według mnie roweru już dawno nie ma w łodzi, ewentualnie jest posprzedawany na częsci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 I tu sie mylisz... Moim zdaniem rower jest caly czas na terenie Lodzi... Takie drechy nie korzystaja z uslug allegro, czy czegos innego tylko sprzedaja taki sprzet najczesciej za palenie tym ktorych kojarza... Wiem bo juz kilka razy mialem okazje kupic jakis dobry rower za psie pieniadze wlasnie od tego typu ludzi... Ale nie kupuje takich rzeczy bo wiem jak sie czuje osoba, ktora go stracila, wole kupic cos z legalnego zrodla... A co do daty to faktycznie nie zauwazylem... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.