Skocz do zawartości

[poszukiwanie aplikacji] apka do statystyk

Jacam76

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś z forumowiczów może polecić jakąś apkę na Androida lub program na Windowsa do zapisywania swoich statystyk? Nie chodzi mi o apkę, która zapisuje moje jazdy na podstawie śladu GPS (jak np. Strava czy Endomondo), ale o program w którym mogę zapisać wybrane przez siebie dane i później je zliczać, sumować, porównywać itd. 

Aktualnie korzystam z programu Cyclistats, który jest świetny, ale już nieco przestarzały i chyba na nowym laptopie nie będzie już działał. 

Napisano

Bardziej myślałem o czymś co pokazuje jakieś wykresy, porownuje bieżący sezon z poprzednim itd., ale bez nanoszenia wyjazdów na mapę tak jak w tej chwili działa prawie całość tego typu aplikacji. Nic takiego oprócz Cyclistats nie znalazłem, a szkoda bo jego prostota jest jego wielkim atutem. Gps z mapą nie jest mi potrzebny. 

Napisano
W dniu 3.01.2018 o 08:51, Jacam76 napisał:

Bardziej myślałem o czymś co pokazuje jakieś wykresy, porownuje bieżący sezon z poprzednim itd., ale bez nanoszenia wyjazdów na mapę tak jak w tej chwili działa prawie całość tego typu aplikacji. Nic takiego oprócz Cyclistats nie znalazłem, a szkoda bo jego prostota jest jego wielkim atutem. Gps z mapą nie jest mi potrzebny. 

Piotr podał Ci chyba najlepsze rozwiązanie, zrobisz w excelu wszystko o czym piszesz.

Napisano

No to faktycznie spróbuję się tym pobawić, chociaż nigdy nie korzystałem tak naprawdę z Excela i nie wiem czy będę umiał go odpowiednio zaprogramować. Tak czy inaczej dziękuję bardzo za podpowiedź, bo wcześniej wcale Excel mi do głowy nie wpadł. 

Napisano

Wielkie dzięki, o takie coś mi właśnie chodziło! Już zainstalowane i wszystko chodzi tip-top! Tylko nie wiem jeszcze jak przekonwertować backup z mojego Cyclistats do Goldenchetah, niestety format pliku nie pasuje. Najwyżej wklepię wszystko ręcznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...