HarveyDent Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 (edytowane) To się musiało tak skończyć: podczas dociskania płaskownikiem uszkodziłem nowiutką uszczelkę kurzową :/ Istnieje jakaś bezpieczna, wygodna i łatwo dostępna alternatywa dla kawałka rurki RS za 75 piniondzów ? Jakiś klucz nasadowy, etc ? Edytowane 31 Grudnia 2017 przez HarveyDent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Jak uszkodzisz drugą to wtedy wyjdzie, że taniej było kupić ten kawałek rurki za 75 zł Tokarz albo inne alternatywy (jak rura od odkurzacza), ale może się skończyć tak jak z płaskownikiem. Edytowane 31 Grudnia 2017 przez kamfan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Jak nie wcisniesz rekami co z reguly robie, to mozesz uzyc nasadki, chyba 34mm. , przy ladze 32mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Ewentualnie tańsza alternatywa http://allegro.pl/unior-przyrz-do-inst-uszczelki-widelca-1702-32mm-i7083077729.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 31 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 @kamfan z 8 już jakoś wcisnąłem, więc średnia nie jest zła :/ @gtb thx. 40 monet już jakoś znośniej wygląda, ale jeszcze tą nasadke 34 obczaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Ja tam uszczelki wciskam...kieliszkiem. Kiedyś do wódki dodawali gratis takie grube, szerokie kieliszki. Coś w stylu tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp516 Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 (edytowane) na zdrowie, pod ten nowy rok. Niedawno serwisowałem swoją Rebę, uszczelki bez problemu ręcznie wcisnąłem. Troszkę trzeba popieścić, ale w końcu wchodzą. Edytowane 31 Grudnia 2017 przez pp516 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Też tak zrobiłem jak Shotgun,albo palcyma.Klucz za 75 to dla zawodowców,a nie amatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 a kawałek rurki PCV lub nawet 2 włożone w siebie? Czy rurka pcv + waż ogrodniczy? Tylko dobrać średnice w markecie budowlanym.Do np bieżni sterów idealna jest rurka pcv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi