kamfan Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Potrzebuję kawałka sterówki 1 1/8 cala (aluminium lub karbon) dokładnie o długości 7-8 mm. Jakby ktoś docinał amortyzator to może mógłby mi coś takiego poleconym wysłać (oczywiście pokryję koszty wysyłki i dam na "browara"). Z góry dzięki za pomoc! Edytowane 30 Grudnia 2017 przez kamfan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Mam kawałek 26 mm alu.Odciąć na idealny wymiar czy może być tak jak jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Idź do jakiegoś serwisu, powinni mieć coś takiego. Ja przycinałem kilka razy rurę i nigdy nie dostałem resztek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 30 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 @Tatanka skorzystam z rady @skom25 i zobaczę do serwisów, jak nie będzie to się do Ciebie odezwę. Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi