akkwlsk Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czołem Kupię przerzutkę tylną pod 10 biegów shimano ze sprzęgłem shadow+ i w systemie dynasys Oraz manietke SRAM gripshift ESP 9 rzędową. Oczywiście jak najtaniej i jak najładniejsze, ale to się rozumie samo przez się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 ...nie lepiej sram vs sram???? Przeca zawsze to lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Nie, bo luzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja ci powiem jako 20 letni użytkownik srama.... nie ma takich luzów w sramie które by upośledzały jej pracę. Miałem kilka, mam nadal w różnych rowerach....i nigdy nie musiałem zmieniać z powodu luzów. Jedynie co ci może nie pasować (mi na początku) to wszechobecny plastik w starszych modelach. To coś było ze mną najdłużej. 10 lat bez jakiegokolwiek spadku precyzji z wiekiem. Potem było to ...jak wyżej. Rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 (edytowane) No widzisz, a ja musiałem zmienić, bo miała takie luzy, że nie dało się jej dobrze wyregulować. XT w tej samej ramie, na tej samej kasecie - mjut malina. Manetki dokładnie na odwrót, stąd powyższy zestaw mi się przyśnił. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez akkwlsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 46 minut temu, akkwlsk napisał: No widzisz, a ja musiałem zmienić, bo miała takie luzy, że nie dało się jej dobrze wyregulować. Wiesz co.... sram lubi mieć śrubę opasania mocno wykręconą. Nie widziałem takiej sytuacji aby z powodu luzu nie szło wyregulować. Coś robisz nie tak.... no ale może masz taką rozklekotaną sztukę. A manetki esp działają z dynasysową przerzutką dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 https://www.olx.pl/oferta/przerzutka-tylna-zee-rd-m640-ss-fr-10s-CID767-IDqrsNt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 3 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi