Venonim Napisano 27 Grudnia 2017 Napisano 27 Grudnia 2017 Witam mam pytanie ponieważ Nie jestem zbyd doswiadczony w sprawach rowerów. Chcialbym sie was zapytac. Mozna zalozyc kola 26 do ramy 15? (Przepraszam za blędy ortograficzne ale mam dysortografie)
Gość Napisano 27 Grudnia 2017 Napisano 27 Grudnia 2017 Rozmiar ramy to jedno, a drugie to do jakich kół jest przystosowana. Jakieś foto, specyfikacja, cokolwiek? 27 minut temu, Venonim napisał: Przepraszam za blędy ortograficzne ale mam dysortografie Zawsze można włączyć słownik w przeglądarce.
Loel Napisano 28 Grudnia 2017 Napisano 28 Grudnia 2017 Da się, co prawda zmieni ci się nieco geometria, możesz mieć problem z zahaczaniem pedałami o ziemie/kamienie/korzenie itp.., pewnie też będziesz musiał zmienić piasty (czyt. zapleść koło) - na pasujące do ramy, ale się da
Haitz Napisano 28 Grudnia 2017 Napisano 28 Grudnia 2017 ^dafuq? Skąd wywnioskowałeś pod jakie koła jest rama autora? Przypominam że rowery do 4x w rozmiarach typu 14 cali były normalnie pod 26'..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.