MD11 Napisano 26 Grudnia 2017 Napisano 26 Grudnia 2017 No i? Pewnie było trochę roboty z montażem, ale dla mnie to jest zwykły spam. Przywitałbyś się chociaż, czy coś, a nie wklejasz swój filmik bez słowa, żeby nabić wyświetlenia.
PrzemekB85 Napisano 27 Grudnia 2017 Autor Napisano 27 Grudnia 2017 Nie musi Ci się podobać, film już swoją robotę zrobił. Niech oglądają fani ścigania szosowego Dużo nie było roboty z montażem za to duuuuuużo było jeżdzenia
MD11 Napisano 27 Grudnia 2017 Napisano 27 Grudnia 2017 Nie napisałem, że film mi się nie podoba. Nie podoba mi się, że Twoją jedyną działalnością na forum jest założenie 2 takich samych tematów w różnych działach w tym samym czasie, co jest charakterystyczne dla spamerów. Widzę, że drugi temat został usunięty, więc koniec OT z mojej strony.
PrzemekB85 Napisano 27 Grudnia 2017 Autor Napisano 27 Grudnia 2017 Jak się podobał film to daj łapkę w górę, dzięki, cześć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.