TheJW Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Poszukuję zębatek NW (również owal) do korb RaceFace dostępnych w sprzedaży w Polsce. Zębatki muszą mieć offset 6mm. Póki co znalazłem absoluteBlack, RaceFace, HCC (słabo z dostępnością), Wolf Tooth (cena...). Banless odpada ze względu na 4mm offset, który powoduje zmianę linii łańcucha na 51mm. Możecie jeszcze coś polecić? Chodzi mi oczywiście o działające zębatki NW, a nie NW tylko z nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Ja kupowałem bezpośrednio u hcc 34T oval na DM+boost do RF. Wysyłają za pobraniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Mają dziwną stronę, jakby od dawna nikt tam nie zaglądał od strony administracyjnej. Napisałem do nich. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.