popio Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Na sprzedaż cały peak (2017) bez amortyzatora który poszedł. Czyli sprzedaje poszczególne części. Rower z minimalnym przebiegiem 1x10 . Korba, hamulce- deore. przerzutka zee fr ,manetka saint, kaseta 10rz 11- 40 sunrace ,koła pacenti dl31 ,tył na novatecu D042SB na mleku TUBELESS ,przód os15 piasta dartmoor x15 ,koła składane przez serwis 36 szprych. O resztę pytać, bądź poszczególne części. sztyca, stery accent, stery te lepsze PRO ,siodło selle Italia shiver ,kierownica i mostek cube ,opony xking 2.4 , rozmiar ramy M. CENA ZA CAŁOŚĆ 1900PLN http://fotowrzut.pl/AY434ABNSL http://fotowrzut.pl/X67AI2EQBS Zdjęcia w linkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 zee ci bez problemu zagrała z 40t czy coś modowałeś w niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 23 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 chodzi jak złoto, a z manetka saint strzela jak karabin maszynowy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stlife Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Jakie przebiegi korby/przerzutki? Jaki stan rozciagniecia lancucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 18 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 400km , łańcuch też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Interesuje Cię sprzedaż całosci poza ramą? Niestety dla mnie M za mała będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Gdybym tylko fundusze posiadam bym go łyknał po wczesniejszym sprawdzeniu w całości jaki jest teraz, fajnie ta maszynka wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 W dniu 03.03.2018 o 18:00, Marcin_P. napisał: Interesuje Cię sprzedaż całosci poza ramą? Niestety dla mnie M za mała będzie całość wolałbym. masz 190cm wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Tak mam 190cm. Szkoda bo byłbym zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 no ja mam 186 i rama dobra ale kto co lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Do tej pory jeździłem na L i nie wyobrażam sobie zęby jeździć na mniejszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchcic Napisano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Witam czy wszystko aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 17 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Sprzedane , do zamknięcia bazarek! :-) Amortyzator pozostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.