popio Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 poszukuje! dobry widelec sztywny , miałem chińskiego carbona jednak był problem z ruszaniem się kola na boki , wiec mysle o jakims dobrym widelcu z dobrym mocowaniem na os 15 mm pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 https://www.olx.pl/oferta/widelec-karbonowy-sztywny-bxt-29-CID767-IDqxPYw.html#071eb8c786 Sprawdzony, nic nie rusza się na boki.Jeżeli masz bicia na boki, to może mało sztywne koła, albo szprychy za słabo dociągnięte.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 24 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 dzięki ale potrzebuje czegos dłuższego około 500mm dlugosci ... za krotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 (edytowane) standard a2c przy kołach 29xc to 485. ten z olx to sie nie nadaje ze wzgl konstrukcyjnych. jeździłem na sztywnym widle z szybkozamykaczem i było git. piasta była 15/100 i stosowałem tulejke - spoko rozwiązanie. zobacz na mojego inbreda 29 - to byłten przypadek Edytowane 26 Grudnia 2017 przez grzesiowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 W dniu 24/12/2017 o 00:02, popio napisał: potrzebuje czegos dłuższego około 500mm dlugosci Oczywiście zdajesz sobie sprawę, że A2C 500mm to ekwiwalent amortyzatora 125-130mm? W zależności od wysokości i przy 25% SAG... Zdefinuj "dobry", bo ten tutaj Niner RDO jest nielichy i dość wysoki jak na Twoje wymagania. Kwestia tego ile chcesz wypasudzić na taki zakup... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 ten niner RDO jak najbardziej ok, kwestia ceny. można gdzieś nabyc cos podobnego za mniejszą kwotę? btw caly czas mnie zastanawia dlaczego ceny sztywniaków sa takie drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Ktoś kiedyś podawał linki do fajnych sklepów z widelcami sztywnymi , jakby się komuś przypomniało było by git , Ivan ja potrzebuję nie boosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi