emcinek Napisano 18 Grudnia 2017 Napisano 18 Grudnia 2017 Sprzedam: klamkomanetki shimano sora st3500 (przełożenie 2x9), stan bardzo dobry, drobne ryski, sprawne - 300zł za komplet Przerzutka Shimano fd-cx70, stan bardzo dobry, normalne ślady użytkowania - 100zł Korba Shimano Sora fc-3550 (46-34 zęby), stan dużej tarczy dobry, stan małej tarczy idealny - 125zł Suport Accent bb-exp-pro czarny, zamontowany i zdemontowany dwa razy, ma przejechane może z 50km (wymieniłem suport w rowerze, żeby był do sprzedaży, ale wyszło, że sprzedaję rower na części) - 75zł Kaseta shimano sora CS-HG50 12-23, nowa (wyjęta z pudełka, żeby sprawdzić ilość zębów) + łańcuch CN-HG93, nowy, nie rozpakowywany (zestaw kupiony, żeby zamontować w rowerze na wypadek sprzedaży, ale ten poszedł na części, więc nigdy nie montowałem elementów, ale zwrócić już nie mogłem, bo minął termin zwrotu...) - 150zł za zestaw tylna przerzutka shimano sora RD 3500 ss (krótki wózek), stan dobry, przerzutka prosta, w kilku miejscach ma zarysowania, kółka wymienione na takie z łożyskami maszynowymi (mam też orginalne gdzieś:P) - 50zł Klamki Tektro RL 570 (mocowanie na kierownice 24mm), stan bardzo dobry - 50zł Mostek merida comp 31,8mm / 105mm wznios jakies 7stopni - 50zł sztyca pro xlt 31,6 + siodełko xlc everyday - 100zł Kierownica PRO LT (baranek) 31,8/440mm - 60zł Jak ktoś będzie zainteresowany, to porobię zdjęcia i podeślę.
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Grudnia 2017 Mod Team Napisano 18 Grudnia 2017 Zdjęcia lub linki do nich tutaj poproszę. W przeciwnym wypadku leci do kosza. Szacunek... I.
Mod Team sznib Napisano 19 Grudnia 2017 Mod Team Napisano 19 Grudnia 2017 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.