swimfan Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 gdzie kupic sztyce podsiodłowa 29,0 mm ?jaki model pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiubikpl Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 a w ilu sklepach już szukałeś? a na jakich stronach już szukałeś? każdy model. to zależy do czego ją potrzebujesz, ile masz na to kasy, z jakiego chciałbyś materiału, czy ma być gięta czy nie, z jakim jarzmem itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2006 a w ilu sklepach już szukałeś? a na jakich stronach już szukałeś? każdy model. to zależy do czego ją potrzebujesz, ile masz na to kasy, z jakiego chciałbyś materiału, czy ma być gięta czy nie, z jakim jarzmem itd. no ogolem chyba w 20 sklepach internetowych+allegro+sklepy rowerowe chybaz 8 live ,chyba interesuje mnie kazda sztyca taka ok 350 mm i byleby by byla tansza niz 400 zl bo za takie pieniadze mozna kupic nowa rame :0 sredniej klasy:) a do nowej ramy to juz cos bedziem mozna dobrac:). na jakich stronach np www.arnik.freshsite.pl www.probikes.pl www.twojsklepsportowy.pl www.netbike.pl www.otb.pl www.rowerek.pl www.crazy-sport.pl www.bikeonline.pl ale jak szukalem nikt nie sprowadza sztyc do starych dobrych ram stalowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 www.crazy-sport.pl najpierw poczytaj, pozniej sie wypowiadaj =] w kazdym badz razie. NIE kupuj w crazy-sport. Mam nadzieje ze nie przekonasz sie na wlasnej skorze czemu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2006 najpierw poczytaj, pozniej sie wypowiadaj =] w kazdym badz razie. NIE kupuj w crazy-sport. Mam nadzieje ze nie przekonasz sie na wlasnej skorze czemu ;-) a mam pytanie czy jak kupie taka sztyce 29,2 mm czy moge uszkodzic rame? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 musialbys albo sztyce przejechac papierem sciernym albo rame od srodka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.