lorjar Napisano 18 Grudnia 2017 Napisano 18 Grudnia 2017 Cześć W zasadzie to pytania użytkowników komputerków MIO CYCLO 605HC VS 505HC. Pierwsze pytanie: Czy warto zapłacić więcej za MIO CYCLO 605 HC w stosunku do 505HC, czy różnica w cenie kliku stówek jest warta tego, jeśli tak to w czym jest lepsza 605? Drugie pytanie: czy komputerki ki te podobnie jak liczniki sigma zawsze wyświetlają sumaryczny przebieg km (po ponownym włączeniu) (chciałbym używać jak normalnego licznika rowerowego a przy okazji korzystać z dodatkowych opcji) ? Trzecie pytanie: czy synchronizacja danych z endomondo po wifi przebiega bezproblemowa, tzn czy dane te są takiej samej jakości jak po zainstalowaniu endomondo w smartfonie i jeżdżeniu z nim jako komputerkiem. Czwarte pytanie: jak jest faktyczna żywotność baterii w 505 i 605 przy włączonych czujnikach ? Piąte pytanie: czy oba urządzania są warte swoich cen, czy jest jakaś tańsza alternatywa godna polecenia? Szóste pytanie: jakie są wady urządzeń o których powinien wiedzieć potencjalny kupujący przed zakupem aby "nie umoczyć". Wiadomo marketing producenta jest spory i nie wszystko jest różowe jak się nam przedstawia. siódme pytanie: czy model 605 wyznacza trasy dla samochodu w całości czy tak jak 505 do 200km i więcej nie chce? Z góry dziękuje za opinie, prośba moja o rzetelne informacje a nie gdybanie Pozdrawiam lorjar
AndrzejM Napisano 26 Grudnia 2017 Napisano 26 Grudnia 2017 zajrzyj na youtube kanał SzajBajk gość testuje wszystkie typy Mio
lorjar Napisano 29 Grudnia 2017 Autor Napisano 29 Grudnia 2017 Dzięki, już dawno zobaczyłem i nie tylko Szajbajka. Natomiast powyżej pytania które mnie nurtują.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.