KorzeN Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Jakie piasta + szprychy + obrecz do 200zł? Myślę nad: piasta: http://www.allegro.pl/item134043475_piasta...najtaniej_.html obrecz: http://www.allegro.pl/item134819062_obrecz...wyprzedaz_.html szprychy: nie wiem/ podpowiedzcie cos Powiedzcie co o tym myslicie i co byscie kupili na moim miejscu? Pozdro! KorzeN
Nasher Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 A do czego ma być to koło do XC czy do czegość ostrzejszego?? Według mnie jak do XC to piasta OK a obrecz wziąłbym coś lżejszego ,np. AlexRims AC18 duzo osob na nich jezdzi i nie nazekaja Natomiast jezeli chodzi o kolo do czego ciezszego to DM24 bedzie dobra a piasta jakas na maszynach by sie zdała ale to juz troche drozsze bedzie Jak gdzieś coś zle napisałem to niech bardziej doświadczeni mnie poprawią
Mr0wa_1991 Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Wlasnie mialem zalozyc taki sam temat ale widze ze ktos mnie juz wyprzedzil Nawet nasze fundusze sie zgadzaja :030: a jakie szprychy? Wszyscy mowia cos ze DT Champion'y sa dobre. Prawda czy falsz??
Ciastkorz Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Prawda Ja komplet kół se poskladalem za 316.41 zł Obrecz Ace 18 szprychy DT Swiss ( 1,20 zł u Arnika ) i piasty Alivio Teraz tylko musze na to kase wytrzasnac z to moze potrwac Sezon sie konczy wiec bede zbieral
KorzeN Napisano 22 Października 2006 Autor Napisano 22 Października 2006 różnie... mam zamiar uczyc sie i sie ucze trialu ale nie mam roweru chwilowo wiec postanowilem skladac rower przez zimę i teraz jestem na etapie kół. Czyli to ma byc trial/dual i ciut moze dh. dzieki PS. Rame mam BOP'a Stonebrakeera ( i ciesze sie z niego ) bo nie stac mnie na nic innego...
Ogór Napisano 23 Października 2006 Napisano 23 Października 2006 ja mam do sprzedania fajne kolo jak bys chcial - 0 bicia stan super napisz do mnie na gg to sie dogadamy pozdro
MrJ Napisano 23 Października 2006 Napisano 23 Października 2006 Czyli to ma byc trial/dual i ciut moze dh Czyli tak: - piasta koniecznie na maszynach, jak tylna to ciężko będzie zmieścić się w cenie - może jakiś Novatec albo Author? - obręcz może być ta DM24, chociaż do najlżejszych nie należy, ale za tę cenę nieźle (ważne w trialu, chcoaiż z BOPa takia trialówka jak z mojego ElNino sprzęt do DH , ale zakładam że "trial" ma znaczyć "trikowe hopkowanie")
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.