Diablo_94 Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Witam. Sprzedam rower przełajowy marki Cannondale CAADX 105 o rozmiarze 54. Rower kupiony jako nowy w Warszawskim sklepie rowerowym. Rowerem jeździłem rekreacyjnie (nie brał udziału w żadnych zawodach, nie katowany), posiada dość mały - maksymalnie 1000 km. Posiadam na niego wszystkie papiery, w tym dowód zakupu oraz dożywotnią gwarancję na ramę. Rower do obejrzenia i odbioru osobistego w Kaliszu (woj. wielkopolskie). Nie wysyłam. Dodatkowe informacje odnośnie specyfiki roweru, można znaleźć na stronie producenta: https://www.cannondalebikes.pl/rowery/2015-road-bikes/cyklokross/caadx/caadx-105-disc CENA: 3500 zł W przypadku chęci zakupu lub dodatkowych pytań, proszę pisać poprzez wiadomość prywatną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Ładna maszyna i bezcenna nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo_94 Napisano 17 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Dokładnie. Nawet nie masz pojęcia z jak dużym bólem ją sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Rozumiem, ale wydaje mi się że jak nie podasz ceny to Twoje ogłoszenie zaraz wyląduje w Śmietniku, takie zasady forumowej giełdy... Szkoda że jestem obecnie pod kreską bo bym chętnie odkupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo_94 Napisano 17 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.