killqio Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Witajcie. Mam trochę nietypową sprawę, sprzedaję motocykl i trafiła się osoba która chce się wymienić na rower szosowy. Ta osoba wycenia ten rower na 1800zł. Niżej zamieszczę kilka zdjęć i wszystkie informacje które posiadam na temat roweru. Dziękuje za każdą pomoc. "Posiadam go od wakacji, sprowadzony, składany za zamówienie, kupiony w komisie, rower aluminiowa rama, osprzęt ultegra 6600, koła mavick ksyrium, karbonowy widelec sztyca i rura pod siodłowa z karbonu rowerek waży nie całe 8kg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killqio Napisano 16 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killqio Napisano 19 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Plusem jest pełna grupa 6600, jest to dobry sprzęt. Rama jest sztukowana z widelcem od innego producenta.Koła jeśli są w dobrym stanie to warto, jeśli jednak są zużyte i mają bicie to niestety nie, to są koła traktowane jak jednorazówki, po uszkodzeniu nie naprawia się, tylko kupuje nowy model. W podsumowaniu, cena 1800 nie jest zbyt okazyjna, 1500 bardziej tu pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killqio Napisano 19 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Ok dziękuje za opinię, ja jestem zielony w tym temacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi