BARTOSZKOWALSKI1988 Napisano 16 Grudnia 2017 Napisano 16 Grudnia 2017 czy mozna zmienic osprzed na deorder xt w krosie level b2z 2016 r i czy ida za tym duze przerówki czy tylko wykrec stary i wkrec nowy osprzet
gtb Napisano 16 Grudnia 2017 Napisano 16 Grudnia 2017 Można zmieniać i jeśli wszystko odpowiednio dobierzesz obejdzie się bez przeróbek aczkolwiek sam osprzęt w tym rowerze to najmniejszy problem , większym są koła i amortyzator.
BARTOSZKOWALSKI1988 Napisano 16 Grudnia 2017 Autor Napisano 16 Grudnia 2017 no nie przemyslany zakup teraz bym musiał pokolei wszystko wymieniac bo nic mi nie pasuje w tym rowerze prucz ramy i hamulce sa słabe a przezutki wciaz do regulacji wiec chciałem zaczac od tego a co masz na mysli z kołami i amorem ??
gtb Napisano 16 Grudnia 2017 Napisano 16 Grudnia 2017 XCT to uginacz a nie amortyzator , wiotki i szybko dostający luzów a piasty Joytecha są marnej jakości (i trwałości) bez dostępu części zamiennych. Obręcze i szprychy również nie najwyższych lotów.
BARTOSZKOWALSKI1988 Napisano 16 Grudnia 2017 Autor Napisano 16 Grudnia 2017 a polecisz mi Jakis wzgledny amor i koła bo kompletnie sie nieznam na tych czesciach dodam ze chciałem troche mocniej pojezdzic w terenie i tez swoja wage mam tzn 115 kg wiec powoli wszystkie podzespoły i główne czesci sie rozstrajają o ile juz nie zmeczyłem tego roweru na dobre teraz pytanie czy kase wkładac w czesci czy mocniejszy inny rower
Mod Team durnykot Napisano 16 Grudnia 2017 Mod Team Napisano 16 Grudnia 2017 Czy BartoszKowalski1988 może pisać poprawnie po polsku? Czy może stosować wielkie litery, interpunkcję ,znaki diakrytyczne i odpowiednią składnię zdań?
BARTOSZKOWALSKI1988 Napisano 16 Grudnia 2017 Autor Napisano 16 Grudnia 2017 Mogę ale nie chcę każdy myślę doczyta i zrozumie to co napisałem to forum rowerowe nie poprawnego pisania Panowie
Marcin86Poznan Napisano 16 Grudnia 2017 Napisano 16 Grudnia 2017 Chcesz korzystać z forum stosuj się do regulaminu. Każdemu zdarzają się błędy ale jak ktoś świadomie je robi i nie chce mu się poprawić to już lenistwo. Wracając do tematu nie opłaca się tak wielkich zmian robić. Jak się zużyło to Alvio starczy, jedynie manetka Deore, jak działa to nie zmieniaj nic i zbieraj na inny rower.
Mod Team sznib Napisano 16 Grudnia 2017 Mod Team Napisano 16 Grudnia 2017 18 minut temu, BARTOSZKOWALSKI1988 napisał: Mogę ale nie chcę każdy myślę doczyta i zrozumie to co napisałem to forum rowerowe nie poprawnego pisania Panowie No i co że forum rowerowe? Jak z kolegami na rower jedziesz to rozmawiasz normalnie po polsku, czy bełkoczesz bez ładu i składu?
firefoks Napisano 16 Grudnia 2017 Napisano 16 Grudnia 2017 2 godziny temu, BARTOSZKOWALSKI1988 napisał: Mogę ale nie chcę Mogę Ci napisać, jak tanio usprawnić ten rower ale nie chcę
BARTOSZKOWALSKI1988 Napisano 16 Grudnia 2017 Autor Napisano 16 Grudnia 2017 Dobrze, ok zrozumiałem powagę sprawy będę starał się pisać poprawnie i oczywiście przepraszam za pyskówkę
Mod Team sznib Napisano 16 Grudnia 2017 Mod Team Napisano 16 Grudnia 2017 I zaczynasz od zdania w którym brakuje przecinka i kropki na końcu ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.