ejpok Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 może są jacyś chętni z okolic Gliwic i zabrza na jakieś wspólne treningi moga być wekendowe , choć w tygodniu też śmigam , trasy mieszane - troche asfaltu , troche lasu , czasem jakieś taplanie w błocie , tempo w miare przyzwoite , reszta do dogadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Zapraszam do tematu: [Gliwice] wspolne jezdzenie: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...ic=13680&st=100 Ale ostatnio jakoś cicho tam, wiadomo zaczeła się szkoła, studia a i dzień coraz krótszy. Ja np. ciesze się jeśli w tygodniu znajdę czas na jedno rowerowanie, ech gdzie są wakacje i codzienny rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2006 hehe rzeczywiście tam cicho, jak byc o to ja jestem chetny , zawsze znajde troche czasu, jak by co to piszcie tez na moje gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.