Gość Andrzej Napisano 13 Grudnia 2017 Napisano 13 Grudnia 2017 Witam, prośba o zweryfikowanie czy zadziała BEZPROBLEMOWO taki zestaw. (wyląduje w starej reanimowanej konie stinky): - przerzutka tiagra rd-4400 krótki wózek 9sp - kaseta 11-34 9sp (kiedyś w tym rowerze z podobną przerzutką - 105 była kaseta 11-28...) - chiński blat NW 34t, (w oryginale był 38t z napinaczem) - łańcuch record campy 10sp (mam po prostu kilka, ale mogę w razie niekompatybilności, której się nie spodziewam kupić jakiś 9sp) - manetki nie mam, ale zakładam, że każda rapifire 9sp zadziała więc o to nie pytam. pozdrawiam Andrzej
Pytanie
Gość Andrzej
Witam,
prośba o zweryfikowanie czy zadziała BEZPROBLEMOWO taki zestaw. (wyląduje w starej reanimowanej konie stinky):
- przerzutka tiagra rd-4400 krótki wózek 9sp
- kaseta 11-34 9sp (kiedyś w tym rowerze z podobną przerzutką - 105 była kaseta 11-28...)
- chiński blat NW 34t, (w oryginale był 38t z napinaczem)
- łańcuch record campy 10sp (mam po prostu kilka, ale mogę w razie niekompatybilności, której się nie spodziewam kupić jakiś 9sp)
- manetki nie mam, ale zakładam, że każda rapifire 9sp zadziała więc o to nie pytam.
pozdrawiam Andrzej
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.