marcinusz Napisano 12 Grudnia 2017 Napisano 12 Grudnia 2017 Cześć, szukam jakiejś fajnej sztycy o średnicy 27,2 mm, długość raczej 40cm, ale odrobinę krótsza też powinna być ok. Bez offsetu raczej będzie nieodpowiednia. 20mm to na ogół za duży offset. Przy czym 20mm mogę rozważyć a bez offsetu odrzucam z góry. Stan bardzo dobry lub z minimalnymi śladami. Obszarpańcom mówię nie, chyba że większe ślady są poniżej linii minimum insert. Chciałbym kupić coś fajnego, może nawet karbon, ale sensowna sztyca "tymczasowe" za nieduży pieniądz też wchodzi w grę. Marcin Cytuj
gumowy Napisano 29 Grudnia 2017 Napisano 29 Grudnia 2017 Cześć, mam Ritchey COMP biały dł. 400mm z offsetem i Meridę z carbonu 350 mm też z offsetem. Obie bardzo mało używane, Ritchej bardziej brudny niż obdrapany ale jak nowy nie wygląda Merida ma ślady używania w zasadzie tylko w miejscu obejmy w okolicy znacznika MAX - była praktycznie nie używana bo zmieniłem na taką bez offsetu... Więcej info, cena, fotki na priv. Cytuj
marcinusz Napisano 29 Grudnia 2017 Autor Napisano 29 Grudnia 2017 Temat już nieaktualny. Kupiłem nową sztycę w międzyczasie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi