Gość Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Hej, Rozglądam się za amortyzatorem w cenie około 600 zł. Musi mieć 100mm skoku, pod koło 26', oś 9mm, Taper. Dodatkowym atutem będzie zdalna blokada. Jestem zainteresowany zakupem tylko z możliwością obejrzenia widelca przed zakupem, oznacza to że poproszę o oferty osoby z Warszawy i najbliższej okolicy. Interesują mnie amortyzatory firmy: - Rock Shox - Manitou - Suntour Widelec musi być w 100% sprawny technicznie, w dobrym stanie wizualnym. Osoby posiadające widelec spełniający wymagania proszę o wpisanie modelu, jeżeli będę zainteresowany odezwę się na PW. Pozdrawiam, Edytowane 12 Grudnia 2017 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waskij Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Mam manitou , niestety mieszkam trochę dalej , cena jeszcze do negocjacji . Amor jest w pełni sprawny , tylko te naklejki zaczęły odchodzić . https://www.olx.pl/oferta/amortyzator-manitou-marvel-comp-CID767-IDoYHtA.html#755dc7bde6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi