Gość Napisano 12 Grudnia 2017 Napisano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Hej, Rozglądam się za amortyzatorem w cenie około 600 zł. Musi mieć 100mm skoku, pod koło 26', oś 9mm, Taper. Dodatkowym atutem będzie zdalna blokada. Jestem zainteresowany zakupem tylko z możliwością obejrzenia widelca przed zakupem, oznacza to że poproszę o oferty osoby z Warszawy i najbliższej okolicy. Interesują mnie amortyzatory firmy: - Rock Shox - Manitou - Suntour Widelec musi być w 100% sprawny technicznie, w dobrym stanie wizualnym. Osoby posiadające widelec spełniający wymagania proszę o wpisanie modelu, jeżeli będę zainteresowany odezwę się na PW. Pozdrawiam, Edytowane 12 Grudnia 2017 przez skom25 Cytuj
waskij Napisano 12 Grudnia 2017 Napisano 12 Grudnia 2017 Mam manitou , niestety mieszkam trochę dalej , cena jeszcze do negocjacji . Amor jest w pełni sprawny , tylko te naklejki zaczęły odchodzić . https://www.olx.pl/oferta/amortyzator-manitou-marvel-comp-CID767-IDoYHtA.html#755dc7bde6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi