Skocz do zawartości

[uszkodzone części] połamane rowery :D

garfieldindapub

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam nadzieje że nie pomyliłem działu a admini nie zabiją mnie za nazwe tematu, bo po prostu nie mogłem nic wymyślić co by do tego pasowało :rolleyes:

W każdym razie znalazłem piękną stronke ze zdjęciami którą chciałem wam pokazać :KLIK. Niektóre są naprawde niesamowite :)

• Mod Team
Napisano

Niesamowite te zdjęcia. Dobrze, ze mi nigdy się nie przytrafiło takie połamanie sprzętu a jeżdżę na dużo gorszych materiałach niż tam są na niektórych zdjęciach. NP RST Capa 04 :)

Napisano
lukasz112

Ja wiem tylko że urwałem kilka rzeczy =] i wiem, że to nie było perfidne.......i nei chodzi mi tu u urwanie haka czy skrzywienie wózka przerzutki :)

Napisano

pewnego razu na jednym z maratonów połamałem siodełko (to było chyba w przesiece '03)

więcej tego typu wypadków nie miałem.

no chyba że wziąć pod uwagę połamany kask (bo też mi się to przytrafiło)

Napisano

Niektóre ze zdjęc wydają się być trochę znajome... :) A tak na serio to przynajmniej parę z tych uszkodzeń już w swej karierze zaliczyłem... Niektóre części do tej pory gdzieś leżą...

Napisano

Niektóre ze zdjęc wydają się być trochę znajome... :rolleyes: A tak na serio to przynajmniej parę z tych uszkodzeń już w swej karierze zaliczyłem... Niektóre części do tej pory gdzieś leżą...

Piszesz jakbys juz z 20 lat jezdził :) Ja nie wiem jak Ty szalejesz w tym blocie :) Zdarzyło sie ułamac pedał ale zeby korbe ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...