garfieldindapub Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Mam nadzieje że nie pomyliłem działu a admini nie zabiją mnie za nazwe tematu, bo po prostu nie mogłem nic wymyślić co by do tego pasowało W każdym razie znalazłem piękną stronke ze zdjęciami którą chciałem wam pokazać :KLIK. Niektóre są naprawde niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 :eek: :twisted: Ale hardcore... a jakby jechali oni na makrokeszach??? nie chciał bym być w ich skórze :025: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Niesamowite te zdjęcia. Dobrze, ze mi nigdy się nie przytrafiło takie połamanie sprzętu a jeżdżę na dużo gorszych materiałach niż tam są na niektórych zdjęciach. NP RST Capa 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz112 Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Niezłe. rower mojego kolegi podobnie wyglądał jak zopstawił go na pod domem i jakiś C.ul mi po ramie przejechał. rama i przednie tercze zmiażdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 W sumie mógł bym dodac conieco na tą stronke bo trochę rzeczy już sie popsuło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz112 Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 bikerman tu nie chodzi oto ze coś popsułeś ale bezczelnie połamałeś a tak wogle ciekawe czy można dodać zmieloną w szprychach przerzutke makro- sis (shimano) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garfieldindapub Napisano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2006 W zasadzie to możecie dawać linki do takich fotek w tym temacie. Ja ma szczęście jeszcze nic tak nie zdemolowałem. Moje usterki przy tych zdjęciach wyglądaja jak ryski na lakierku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 jak zobaczyłem złamanego bombera to az mnie w zoładku zabolało... Zdęcia mocne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Najbardziej współczuje sytuacji kiedy złamał się mostek albo kierownica, zgaduje że takie sytuacjie kończą się najgorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 http://lukes.neostrada.pl/zlamas/ Pęknięty Gary Fisher. Znalazłem to kiedyś na gronie. Podobno sztyca była wsadzona z odpowiednim zapasem i koleś dostał nową ramke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 http://light-bike.com/forum/album_cat.php?...78bfed192f8639e Galeria o podobnej tematyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Ja na szczescie nic nie polamalem .I nie mam zamiiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 lukasz112 Ja wiem tylko że urwałem kilka rzeczy =] i wiem, że to nie było perfidne.......i nei chodzi mi tu u urwanie haka czy skrzywienie wózka przerzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 pewnego razu na jednym z maratonów połamałem siodełko (to było chyba w przesiece '03) więcej tego typu wypadków nie miałem. no chyba że wziąć pod uwagę połamany kask (bo też mi się to przytrafiło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A tutaj mam filmik jak w chinach radzą sobie z źle zaparkowanymi rowerami...(jak najbaedziej na miejscu) http://www.youtube.com/watch?v=tfI2UxejcBg&NR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 był rower, nie ma roweru ciekawe czemu tak robili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 nie wolno tam rowerow bylo stawiac ale kapa troche :/ siodelk ile by bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świstu Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Niektóre ze zdjęc wydają się być trochę znajome... A tak na serio to przynajmniej parę z tych uszkodzeń już w swej karierze zaliczyłem... Niektóre części do tej pory gdzieś leżą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKS Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Szkoda mi tych rowerków... ;( ale nie rozumiem jak można urwać ramię korby?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świstu Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 MKS: da się Pamiętam, wracałem wtedy z 4km do domu, z czego 1km do cywilizacji w błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Niektóre ze zdjęc wydają się być trochę znajome... A tak na serio to przynajmniej parę z tych uszkodzeń już w swej karierze zaliczyłem... Niektóre części do tej pory gdzieś leżą... Piszesz jakbys juz z 20 lat jezdził Ja nie wiem jak Ty szalejesz w tym blocie Zdarzyło sie ułamac pedał ale zeby korbe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ja kiedyś pojechałem do sklepu i złamalem ośke suportu głupie uczucie ale do domu niedaleko było a rower to makrokesz był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świstu Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Pedał tak, ale to za czasów makrokesza z plastikowymi pedałami A korbę w ciężkim terenie złamałem... Nawet nie wiem, w jaki sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Najgorszy to jest ten połamany bomber. Co koleś musiał zrobić, żeby go tak złamać to ja nie wiem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 No niezły frontal w drzewo musiał pójść żeby bombowca złamać... Aż strach się bać ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.