PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Od paru dni nie mogę się zalogować na to forum przez Tapatalk, ktoś też tak ma? Komuś działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 To zdaje się pokłosie tej zmiany. Ja też nie mogę się zalogować przez Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 12 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 "Tej"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Teraz, PiotrKaaaaaaaaaaa napisał: "Tej"? A "tego"? No zmiana była wyglądu całego forum. I od tego momentu nie mogę się zalogować. Dlatego od razu skojarzyłem jedno z drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Dali ciała przy migracji :). Może nowy silnik forum nie wspiera TapaTalk ? Generalnie problem jest realny . Ja np używam forum 50 / 50 desktopowo i mobilnie ... i mobilnie stało się bezużyteczne ;/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 12 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Nie wiedziałem o jaką zmianę chodzi, praktycznie nie używam forum przez przeglądarkę. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 U mnie również nie działa tapatalk, a praktycznie tylko z niego korzystał em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Oddajcie tapatalka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszko82 Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 No i co z tym tapatalkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Może by się jakiś admin wypowiedział. Wystarczy napisać "pracujemy nad tym" albo "spadajcie na drzewo, Tapatalka nie będzie". Będziemy wiedzieli na czym stoimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Pewnie wlaczy sie niebawem. Rowniez o to pytalem. Mieciu mial sporo do ogarniecia po przesiadce na nowy silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
william13 Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 tez potwierdzam, u mnie ryfa :-( gdzies widzialem, ze trzeba na nowo plug-in tapatalk postawić..... pls pls pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Jest szansa, że ktoś się pochyli nad tym problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyróżniony komentarz rzezniol Napisano 18 Grudnia 2017 Wyróżniony komentarz Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Aktualnie wygląda to tak ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 5 godzin temu, rzezniol napisał: Aktualnie wygląda to tak ... Pozdrawiam To dobrze, bo chwilę wcześniej wyglądało tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Ktoś coś już wie o TapaTalku? Bo przez stronę www forum w komórce jest nieużywalne, a na kompie siadam raz na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Dużo to forum straci bez tapa talku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Patrząc na to, że w tym temacie wypowiedziało się tak na oko 10 osób, to nie ma na niego wielkiego zapotrzebowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Każdy chce tapatalk tylko nie wszyscy piszą o tym kozysta nie z forum na telefonie w przeglądarce jest strasznie męczące 11 godzin temu, PiotrKaaaaaaaaaaa napisał: Patrząc na to, że w tym temacie wypowiedziało się tak na oko 10 osób, to nie ma na niego wielkiego zapotrzebowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja głównie fora przeglądam właśnie przez TT, a więc na forim aktualnie bardzo rzadko zaglądam. Administracja ma wywalona najwyraźniej. inne fora jak coś jest nie tak z tt to dzień i wszystko bangla, nawet jak się przenosiły na inny serwer, czy coś tam silnik, czy jak to tam się nazywa. ODDAWAĆ TAPATALK"a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 ODDAWAĆ TAPATALK"a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszko82 Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Bez napinki i krzyku ale TT musi powrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 W dniu 4.01.2018 o 08:29, PiotrKaaaaaaaaaaa napisał: Patrząc na to, że w tym temacie wypowiedziało się tak na oko 10 osób, to nie ma na niego wielkiego zapotrzebowania. Bo osoby korzystające głównie z TT się nie wypowiadają bo nas teraz zazwyczaj nie ma, i duża część nie wróci tylko znajdzie inne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkuthan Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Ja też poproszę, odkąd brak TT to na forum zaglądam znacznie rzadziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.