Quickee Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Witam! W prawej dolnej goleni na samym dole znajduje się takie przekrętło do obracania (Nie wiem jak to fachowo nazwać) I przychodzę z zapytaniem co ono robi? (Zdjęcie poniżej) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 11 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Przecież pisze jak byk na naklejce "compression". Czyli jest to regulacja kompresji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quickee Napisano 11 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 2 minuty temu, sznib napisał: Przecież pisze jak byk na naklejce "compression". Czyli jest to regulacja kompresji. Faktycznie, nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Widzę że masz te same ósemki co ja. Jest to kompresja ale w wersji "niecodziennej" Jak ją skręcasz to zwiększa się wolna kompresja, ale zmniejsza szybka. Tak samo jak odkręcasz to zmniejsza się wolna a zwiększa szybka. Szybką można oddzielnie regulować shimstackiem. Fachowo Marzocchi nazywa to "Auto Compression" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi