Root Admin Mieciu Napisano 18 Grudnia 2017 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Niestety, ale póki co TT nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Nooo to grozi masowym niezadowoleniem. Ludzie wyjdą na ulice w słusznym proteście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Ehh ... muszę się w takim razie przenieś na inne forum Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeDozer Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Tak myślałem, że TT nie będzie brany pod uwagę przy zmianie platformy. No cóż, szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 18 Grudnia 2017 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 To nie jest 'nie, bo nie' i też rozumiem, dlaczego ten soft jest taki wygodny... Problem z TT jest trochę bardziej złożony, ale nie mówię, że się nie pojawi ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 W moim przypadku brak TT będzie skutkował bardzo rzadkim (jeśli w ogóle) korzystaniem z forum... Na razie używam przeglądarki bo traktuje to jako okres przejściowy po zmianie silnika, ale w nieskończoność nie będę czekał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Miło było w takim razie ;). Mnie osobiście brak TT też doskwiera, ale jednak jak potrzeba informacji, to da się i bez tego żyć. A może to jest właśnie sposób na pozbycie się maruderów? Jak ktoś szuka wiedzy to ją znajdzie, ale wymaga to odrobiny "wysiłku" jak widać (dla niektórych nie do przeskoczenia). Jak ktoś szuka sam nie wie czego i włazi na forum z nudów (bo akurat ma "pod ręką" w TT) to więcej z tego bzdur niż konkretnej wiedzy. Ot takie dywagacje przy kawie po pracy Żeby nie było, że OT... Wydaje mi się, czy wcześniej była możliwość dodawania plików do wiadomości prywatnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Mobilna strona działa bardzo dobrze, więc brak TT nie jest wielkim problemem. PS. W mobilnej nadal są serduszka zamiast kciuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 4 godziny temu, chudeusz09 napisał: Wydaje mi się, czy wcześniej była możliwość dodawania plików do wiadomości prywatnych? Ooo, już nie ma takiej możliwości? Prosimy koniecznie o poprawienie. Zgadzam się z @yakuza79, mobilna strona działa dużo lepiej niż w poprzedniej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeDozer Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Mobilna strona działa lepiej niż w poprzedniej wersji, ale nadal gorzej niż TT. Pozostanie PC i tyle, po prostu rzadziej będę zaglądał, nikt na tym nie straci ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 19 Grudnia 2017 Root Admin Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 21 godzin temu, yakuza79 napisał: W mobilnej nadal są serduszka zamiast kciuka. Jeżeli korzystasz z chrome, musisz wejść w ustawienia prywatności i wyczyścić cache/dane przeglądania. 17 godzin temu, Waza napisał: Wydaje mi się, czy wcześniej była możliwość dodawania plików do wiadomości prywatnych? Prosimy koniecznie o poprawienie Zobaczę co da się zrobić 12 godzin temu, MikeDozer napisał: ale nadal gorzej niż TT. Chętnie coś 'poprawię' w miarę możliwości, ale musiałbym wiedzieć co działa gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeDozer Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 1) W TT mam pare forów (for?), o jednakowym layoucie. Dzięki temu łatwiej nawigować. Zawartość jest najważniejsza, kolorki i wodotryski mnie nie interesują 2) TT działa szybciej, szczególnie przy wolnym połączaniu z internetem. 3) W TT dostęp do obserwowanych /nieprzeczytanych/w których pisałem, jest znacznie sprawniejszy. Żeby nie było, że TT takie idealne. Też dużo zmian porobili, dość komplikując aplikacje. "Kiedyś było lepiej" Aczkolwiek, po kolejnych łatkach i zmianach, poszli troszkę po rozum do głowy. Sam fakt posiadania ciemnej skórki w wersji desktop jak i mobile to duży plus. Od biedy przez mobile można poszukać czegoś. Właśnie, szukanie działa dobrze w wersji mobilnej także plusy Tak jak pisałem, wersja mobilna jest lepsza od tej co była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 24 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Będzie możliwość usuwania przeczytanych powiadomień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Nie wiem czy to błąd, czy tak teraz ma być, ale jak napisze się post, i zaraz chwilę drugi to nie łączą się już. Przykład tutaj Tak wiem że jest opcja edytuj, ale do tej pory pięknie się same łączyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Napisałem już do administracji, bo mi błąd wyskoczył ale tak z ciekawości, jesteście w stanie się wylogować? Bo ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja nie mam problemu z wylogowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MD11 Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Coś się dzisiaj skiepściło (ewentualnie w ostatnich dniach). Mam ustawione ciemne kolory i kiedy przeglądam forum najpierw pokazuje mi się jasny motyw, a dopiero po chwili kolory zmieniają się na ciemne. Mam wrażenie, że forum ogólnie zaczęło wolniej działać, więc być może kolory wczytują się z opóźnieniem i dlatego jest to widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 7 godzin temu, MD11 napisał: Mam ustawione ciemne kolory i kiedy przeglądam forum najpierw pokazuje mi się jasny motyw, a dopiero po chwili kolory zmieniają się na ciemne. U mnie to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Potwierdzam. Szybciej już było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 3 Stycznia 2018 Root Admin Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 była drobna zmiana, która faktycznie to powodowała takie zachowanie, ale już zostało to naprawione. Wystarczy 'dobrze' odświeżyć stronę. Zwykle shift + ctrl + r, ewentualnie odświeżenie danych w ustawieniach przeglądarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MD11 Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Wysłałem wcześniej maila, bo nic nie mogłem napisać na forum. Teraz potwierdzam, że wszystko wróciło do normy. Wrócił też drobny błąd, który chyba był już naprawiony - okno, które wyświetla się po kliknięciu na Obserwuj temat ma jasne tło, a powinno mieć ciemne, takie jak w oknie z powiadomieniami. Jeszcze kiedy w ciemnym motywie kliknie się Edytuj post, a następnie Anuluj edycję to wyskakuje okno, w którym są nieodpowiednie kolory (jasne tło i nieczytelny przycisk). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Ja natomiast nie dostaję wiadomości na adres mailowy,o odpowiedziach w tematach w których brałem udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 3 Stycznia 2018 Root Admin Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 musisz sprawdzić ustawienia powiadomień. Jeżeli dalej nic nie dostajesz chociaż powinieneś, sprawdź czy filtry nie wrzucają wiadomości do spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Wszystkie możliwe opcje powiadomień mam włączone.Części nie można włączyć,jest inf.że administrator zablokował dostęp.Do spamu nic nie ląduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MD11 Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Nie wiem, czy to coś pomoże, ale na wszelki wypadek napiszę: na samej górze jest opcja Wysyłaj wiadomości i informacje. Kiedy miałem ją zaznaczoną dostawałem jakieś maile (nie korzystam z tego, więc wyłączyłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.