zekker Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Może jakiś bloker reklam wadzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Godzinę temu, zekker napisał: Może jakiś bloker reklam wadzi? Masz rację Wyłączenie Ghostery pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu Napisano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Mam pytanie. Czy jest szansa na zautomatyzowanie kolorów czcionek (albo ich ograniczenie)? Nie jestem jakimś estetą, ale trochę przeszkadza mi fakt różnych kolorów czcionek w jednym poście, a w szczególności ich bezzasadne pomieszanie. Część postów pisana jest kolorem białym* (automatycznym), część ciemnym, a jeszcze część jest pisana z innym tłem. Wygląda to trochę słabo i źle się czyta. Są np fragmenty tekstu, których nie widać na ciemnym tle. Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi, nie chciałbym wklejać przykładów, bo ktoś mógłby się poczuć urażony. A może tylko mi to przeszkadza? *mam ustawione ciemne tło forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Nie tylko tobie ... Problem jest zazwyczaj z tekstem ctrl+c ctrl+v ... jest odpalona funkcjonalność usuwania formatowania ale widocznie ludzie z niej nie korzystają. No i wszystkie problemy uwidaczniają się na motywie ciemnym ... taki używam w domu i telefonie... na jasnym wszystko jest czytelne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.