Skocz do zawartości

[nowy wygląd FR] Nowa szata graficzna

rowerzysta01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ERm, coś chyba nie klika z dodawaniem Fotosów, Do starych zdjec dodałem nowe foto i teraz mam dwa zdjecia  ustawione jako "Domyslne".  Stare domyslne skasowałem, dodałem je ponownie i nic sie nie zmieniło. Dalej mam 2 domyslne zdjecia - zakladam ze to jakiś bład, domyslne może nyc chyba jedno. Dodatkowo nie widze (a moze slepy jestem) wajchy do przestawiana zdjecia domyslnego...

• Root Admin
Napisano

cinol123 i dot. to też pozostałych
Jeżeli chcecie zgłosić błąd, musicie go dokładnie opisać, co gdzie, jak klikacie itp. Bez dokładnych informacji nie odtworzę błędu, a tym bardziej trudno mi będzie go naprawić :).

Nie mam zielonego pojęcia o jakich 'Fotosach' mówisz.

Napisano

Czy z tymi powiadomieniami sie coś zmieni? Nadal przychodzą mi na e-maila tylko powiadomienia o nowych tematach w obserwowanych działach, natomiast nie dostaję powiadomień o nowych wpisach w obserwowanych tematach.

Napisano

Dobra, wygląda, że pomogło. Nie wiem co było nie tak, ale jak napisałem wszystko wyłaczone suwakami i z powrotem właczone w moich ustawieniach i chyba będzie działać, no przynajmniej z jednego obserwowanego tematu zaczęły przychodzić powiadomienia.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Hej  sformułowałem list do św Mikołaja, Mikołaju, dobra wróżko, człowiek pomóż!

Doprowadza mnie  to do szału :)

wygląd tego co obserwuję czyli "obserwowana zawartość"

np

• 12 Marzec 2014

w tym wypadku nie interesuje mnie kto ten temat i kiedy założył

1. chciałbym wiedzieć kto i kiedy ostatnio coś dopisał
  2. W dodatku po kliknięciu w obserwowaną zawartość otwiera mi się na pierwszej stronie z kilkuset, a wiadomo że chcę obserwować to co nowego się pojawiło
  3. Nie umiem ( może się da?)  poukładać w swoich "obserwowanych " tematów wg swojego widzimisę, są ustawione od dołu od najstarszych, fajnie gdyby dało się je poprzeciągać tak aby takie tam krótkochwilne, mało ważne wrzucać sobie na dół listy...

Dziękuję

Kurtyna

• Mod Team
Napisano

Kurde, faktycznie, a kiedyś nie było tego problemu.
Widzę, że dwaj zarejestrowani koledzy jednak odpowiadają, ale są widoczni jako Gość + nick, czyli chyba muszą się wcześniej wylogować, albo u nich działa, a my nie ogarniamy :icon_lol:
Praktycznie aktywność jest tam niemal zerowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...