zekker Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Może zastosowali odwrotną logikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 U mnie to samo. Powiadomienia wyłączone a dziennie mi sporo powiadomień z różnych tematów przychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 To ja przestałem obserwować ten temat i zobaczymy czy coś przyjdzie jak ktoś tu napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Wpis testowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 U mnie już nie działają powiadomienia. Dzwoneczek nawalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Nadal nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Niestety ciemny motyw ma sporo niedoróbek ... Przykład mój post z innego tematu : Na ciemnym tle podlinkowana treść z FB jest nieczytelna ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 ERm, coś chyba nie klika z dodawaniem Fotosów, Do starych zdjec dodałem nowe foto i teraz mam dwa zdjecia ustawione jako "Domyslne". Stare domyslne skasowałem, dodałem je ponownie i nic sie nie zmieniło. Dalej mam 2 domyslne zdjecia - zakladam ze to jakiś bład, domyslne może nyc chyba jedno. Dodatkowo nie widze (a moze slepy jestem) wajchy do przestawiana zdjecia domyslnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Stycznia 2018 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 cinol123 i dot. to też pozostałych Jeżeli chcecie zgłosić błąd, musicie go dokładnie opisać, co gdzie, jak klikacie itp. Bez dokładnych informacji nie odtworzę błędu, a tym bardziej trudno mi będzie go naprawić :). Nie mam zielonego pojęcia o jakich 'Fotosach' mówisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Galeria rowerow w garazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Czy z tymi powiadomieniami sie coś zmieni? Nadal przychodzą mi na e-maila tylko powiadomienia o nowych tematach w obserwowanych działach, natomiast nie dostaję powiadomień o nowych wpisach w obserwowanych tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 24 Stycznia 2018 Root Admin Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Nie wiem jakie masz ustawienia dla poszczególnych tematów i w samym profilu. Sprawdzałeś 4x razy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Ok, kolejny raz powyłączałem i powłączałem wszelkie możliwe powiadomienia... zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Dobra, wygląda, że pomogło. Nie wiem co było nie tak, ale jak napisałem wszystko wyłaczone suwakami i z powrotem właczone w moich ustawieniach i chyba będzie działać, no przynajmniej z jednego obserwowanego tematu zaczęły przychodzić powiadomienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 W przeglądarce FF nie wyświetla się sygnatura z zaliczgmine.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 20 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Ja tam widzę (FF 41.0.1). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Hej sformułowałem list do św Mikołaja, Mikołaju, dobra wróżko, człowiek pomóż! Doprowadza mnie to do szału wygląd tego co obserwuję czyli "obserwowana zawartość" np [rower] Romet 29er, czyli pretekst do dyskusji o stali Przez Wiewiór, 16 Grudzień 2011 w Rowery/ramy 12 Marzec 2014 w tym wypadku nie interesuje mnie kto ten temat i kiedy założył chciałbym wiedzieć kto i kiedy ostatnio coś dopisał W dodatku po kliknięciu w obserwowaną zawartość otwiera mi się na pierwszej stronie z kilkuset, a wiadomo że chcę obserwować to co nowego się pojawiło Nie umiem ( może się da?) poukładać w swoich "obserwowanych " tematów wg swojego widzimisę, są ustawione od dołu od najstarszych, fajnie gdyby dało się je poprzeciągać tak aby takie tam krótkochwilne, mało ważne wrzucać sobie na dół listy... Dziękuję Kurtyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Czy tylko ja nie mam/nie widzę możliwości odpowiedzi niezarejestrowanym użytkownikom? Dział:Forum rowerowe dla niezarejestrowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Nie jesteś sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Kurde, faktycznie, a kiedyś nie było tego problemu. Widzę, że dwaj zarejestrowani koledzy jednak odpowiadają, ale są widoczni jako Gość + nick, czyli chyba muszą się wcześniej wylogować, albo u nich działa, a my nie ogarniamy Praktycznie aktywność jest tam niemal zerowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 24 Lutego 2018 Root Admin Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 a widzisz zielony guzik "odpowiedz na pytanie" ? (powinien być widoczny nad pierwszym postem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Widzę tylko "Zadaj pytanie" w prawym górnym rogu, tuż nad postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Mam tak samo jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 W dniu 20.02.2018 o 09:43, zekker napisał: Ja tam widzę (FF 41.0.1). U mnie na FF 58.0.2 wygląda to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.