Kielon87 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Mam ustawiony własny kanał aktywności, lecz nieraz jak przechodzę do niego to nie widzi mi żadnych postów, mimo, że są i spełniają ustalone wymogi. Ktoś też tak ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 16 godzin temu, MD11 napisał: Wysyłaj wiadomości i informacje. Tę opcje mam zaznaczoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Zauważyłem, ze od zmiany szaty graficznej przestały do mnie przychodzić na e-maila powiadomienia o nowych postach w obserwowanych tematach, nie wiem czemu. Czasem przychodzi coś o nowym temacie w obserwowanym dziale. Ktos ma podobnie? Jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 W dniu 3.01.2018 o 17:58, Mieciu napisał: musisz sprawdzić ustawienia powiadomień. Jeżeli dalej nic nie dostajesz chociaż powinieneś, sprawdź czy filtry nie wrzucają wiadomości do spamu. Ja dostałem taką odpowiedź od administratora,ale u mnie to się nie sprawdziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Robicie to na zasadzie: - przestawienie opcji w stan przeciwny zapis zmian - ponownie zmiana opcji na taką jaka nas interesuje i zapis zmian ? To są tylko komputery czasem trzeba zwyczajnie "nadpisać" na serwerze plik z ustawieniami bo z jakiegoś powodu jest źle interpretowany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 Stycznia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Czy Wy po wejściu w Powiadomienia - Wyświetl wszystkie też widzicie nieprzeczytaną treść wyglądającą jak przeczytana - tzn. bez wytłuszczenia/pogrubienia czcionki, a przeczytana jest wytłuszczona, czyli na odwrót niż to jest normalnie w zawartościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MD11 Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Faktycznie, coś jest nie tak, przy czym to chyba nie działa na odwrót, tylko losowo lub w jakiś inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 U mnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 W dniu 5.01.2018 o 16:50, rzezniol napisał: Robicie to na zasadzie: - przestawienie opcji w stan przeciwny zapis zmian - ponownie zmiana opcji na taką jaka nas interesuje i zapis zmian ? U mnie nic to nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 U mnie też to nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Jak do tego wyczyszczenie ciasteczek nic nie daje to meczcie miecia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Po wyczyszczeniu ciasteczek odblokowały się opcje których wcześniej nie można było zaznaczyć Zobaczymy czy coś to zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 W dniu 6.01.2018 o 16:08, zekker napisał: U mnie jest ok. Cofam to. Wczoraj miałem oznaczone wszystkie jako przeczytane, a dzisiaj część znowu jest jako nieprzeczytane. Prawdopodobnie ma to związek z nowymi postami w danym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 U mnie też bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Jak na razie dostałem jednego maila z jednego tematu,mimo kilku już odpowiedzi w różnych tematach w których biorę udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Pytanie - co się stało z tematami z działy Relacje z wypraw, napisanymi przed 2016 rokiem? I kiedy, bo może to nie ma związku ze zmianą szaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Nie wiem, czy ktoś to zgłaszał, czy nie... Po wklejeniu linka, cały tekst wpisywany za nim jest traktowany jako część jegi nazwy (sam link się nie zmienia). Przykład: https://www.forumrowerowe.org/ TEN TEKST JEST RÓWNIEŻ CZĘŚCIĄ NAZWY ODNOŚNIKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Stycznia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Dlatego lepiej wklejać korzystając z opcji edytora - odnośnik, bo inaczej trzeba kilka razy przeskakiwać w górę i w dół ( np. ENTER, potem BACSPACE, znowu ENTER + SHIFT itp. ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Ja natomiast jak wklejam zdjęcie za każdym razem odwróci mi je o 180 stopni. Nie wiem co robię źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 W końcu zaczęły przychodzić maile.Czyli w moim przypadku wina była po stronie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Z niedoróbek "kolorystycznych" na ciemnym tle ... Po naciśnięciu "Oznacz jako przeczytane" klawisz "Anuluj" na wielu monitorach jest nieczytelny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Czy tylko ja mam takie szczęście, czy powiadomienia w obserwowanych tematach działają bardzo losowo, lub wcale ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Też tak miałem,ale już jest ok. Natomiast mam teraz problem z wrzuceniem zdjęcia.Nie widać fotki,tylko link . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Czy z tymi powiadomieniami już wiadomo coś? Mi nadal przychodzą tylko o nowych tematach, a nie z obserwowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Ja zacząłem dostawać powiadomienia o obserwowanych choć wyłączyłem tę opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.