Skocz do zawartości

[nowy wygląd FR] Nowa szata graficzna

rowerzysta01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam ustawiony własny kanał aktywności, lecz nieraz jak przechodzę do niego to nie widzi mi żadnych postów, mimo, że są i spełniają ustalone wymogi. Ktoś też tak ma?

Napisano

Zauważyłem, ze od zmiany szaty graficznej przestały do mnie przychodzić na e-maila powiadomienia o nowych postach w obserwowanych tematach, nie wiem czemu. Czasem przychodzi coś o nowym temacie w obserwowanym dziale. Ktos ma podobnie? Jak to naprawić?

Napisano
W dniu 3.01.2018 o 17:58, Mieciu napisał:

musisz sprawdzić ustawienia powiadomień. Jeżeli dalej nic nie dostajesz chociaż powinieneś, sprawdź czy filtry nie wrzucają wiadomości do spamu.

Ja dostałem taką odpowiedź od administratora,ale u mnie to się nie sprawdziło.

Napisano

Robicie to na zasadzie:
- przestawienie opcji w stan przeciwny zapis zmian
- ponownie zmiana opcji na taką jaka nas interesuje i zapis zmian ? 

To są tylko komputery czasem trzeba zwyczajnie "nadpisać" na serwerze plik z ustawieniami  bo z jakiegoś powodu jest źle interpretowany.

Pozdrawiam 

• Mod Team
Napisano

Czy Wy po wejściu w Powiadomienia - Wyświetl wszystkie też widzicie nieprzeczytaną treść wyglądającą jak przeczytana - tzn. bez wytłuszczenia/pogrubienia czcionki, a przeczytana jest wytłuszczona, czyli na odwrót niż to jest normalnie w zawartościach :icon_question:

Napisano

Faktycznie, coś jest nie tak, przy czym to chyba nie działa na odwrót, tylko losowo lub w jakiś inny sposób.

Napisano
W dniu 5.01.2018 o 16:50, rzezniol napisał:

Robicie to na zasadzie:
- przestawienie opcji w stan przeciwny zapis zmian
- ponownie zmiana opcji na taką jaka nas interesuje i zapis zmian ? 

U mnie nic to nie daje.

Napisano
W dniu 6.01.2018 o 16:08, zekker napisał:

U mnie jest ok.

Cofam to. Wczoraj miałem oznaczone wszystkie jako przeczytane, a dzisiaj część znowu jest jako nieprzeczytane.
Prawdopodobnie ma to związek z nowymi postami w danym temacie.

• Mod Team
Napisano

Dlatego lepiej wklejać korzystając z opcji edytora - odnośnik, bo inaczej trzeba kilka razy przeskakiwać w górę i w dół ( np. ENTER, potem BACSPACE, znowu ENTER + SHIFT itp. ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...