SwiftyGOD Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Poszukuje hamulca do 200zł na przod do enduro lekkie dh.Waze 38kg a rower 14 co proponujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Z popularnych i dostepnych do Enduro to ja bym bral SLX lub XT. Do DH masz dedykowane Zee lub Saint. Tyle ze wszystkie wymienione kosztuja powyzej 200 zl. Nawet Deore nie kupisz do 200 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszNN Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Twoja waga to 38kg?? Ile masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwiftyGOD Napisano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 14,5 strasznie mało byłem u dietetyka mam dietę i w ogóle powinienem przytyć ale oglnie cała rodzina chuda znalazłem takie cos nada sie ? Hamulec na przód shimano xt wszytsko sprawne? W styczniu bedzie 15lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszNN Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Zwróć uwagę co to za model stare xt-ki m775 z racji wieku i zużycia mogą cieknąć sam wtopiłem z tym modelem oba przepuszczały olej, 785 w dobrym stanie technicznym będą aż nadto wystarczające przy twojej piórkowej wadze i bez problemu katapultują cię przez przednie koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwiftyGOD Napisano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Pan z olx nie napisał jak model zapytam sie czy lepiej brać slx lub deore zwykle przy tej wadze a może jakies inne z innej firmy hope magura nie znam sie Wiec Nwm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszNN Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Pana z olx się nie pytaj, bo pan olx będzie chciał Ci sprzedać swój towar http://allegro.pl/shimano-hamulec-przod-deore-xt-br-m785-51-bs-i7070806981.html Nowy hampel nie wiem co Pan z olx chce Ci zaoferować ale tu masz nowy hamulec, pewnie będzie trzeba skrócić nieco przewód ale to raczej konieczność choć i nie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwiftyGOD Napisano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 A o kurde ale tani jak na nowy on tyle chciał za uzywke czyli brać xt nie slx a warto kupic używkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Że ktoś jeszcze na forum poleca zakup w Bikestacji... A o kurde ale tani jak na nowy on tyle chciał za uzywke czyli brać xt nie slx a warto kupic używkę Kropki, przecinki, coś w tym stylu? Dozbieraj i kup coś porządnego, jeżeli naprawdę chcesz próbować DH to nie ma co oszczędzać na hamulcach bo zdrowia nikt Ci nie zwróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akjmtb Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Poza sezonem możesz dozbierać ale jak nie czekasz na przypływ gotówki to coś takiego powinno Ci na początek wystarczyć http://allegro.pl/magura-mt2-hamulec-przod-tyl-hydrauliczny-carbotec-i6823646879.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.