Quickee Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam! Jaką polecacie porządna firmę oraz model nakolanników do dh? Oczywiście do 250zł! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Ja wiele lat używałem ION i POC. Bardzo trwałe i niezawodne produkty. Co do konkretnego modelu to IMHO jest to trudniej dopasować pod siebie niż sam rower Najlepiej przyczaić gdzieś sklep co mają na stanie, poprzymierzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Również polecę ION, choć nie wiem co się znajdzie w tym budżecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Miałam doświadczenia z POC i ION.Też polecę zdecydowanie ION.Model trzeba dopasowac do stylu jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.