ishiedo Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam, Chcę kupić jeden z powyższych rowerów z tematu i nie mogę się zdecydować. Mam 178cm i waga 100kg. Jeżdżę obecnie na meridzie w rozmiarze 48cm. Przymierzałem się do cuba ltd 29 i tam mam rozmiar 19 cali, w krosie m a giancie L. Pomóżcie mi wybrać jeden z tych rowerów do jazdy turystycznej po lasach, plus raz na 2 miesiące trochę pagórków w lubelskim, świętokrzyskim. Zależy mi na sensownym osprzęcie i wygodnej pozycji. Niestety nie mam okazji do przymiarki żadnego z tych rowerów, ale dla porównania mogę powiedzieć, że cube ltd był dla mnie jak na razie najbardziej przyjemny. Budżet to 4k, plus max 200zł. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Z tytułowej trójki na wstępie wykreśliłbym Focusa (rama bez tapera , amorek bez sztywnej osi) , Bulls kusi napędem XT M8000 ale ciężkawy Recon Silver bez sztywnej osi i nieszczęsny pressfit, Silverback byłby chyba najlepszy (amor w wersji Gold ze sztywną osią , przyzwoite hamulce i mufa BSA). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishiedo Napisano 9 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Dzięki, sprawa wygląda tak, że bullsa mam za 3550, silverbacka za 4400. Róznica w cenie jest dosyć spora i tak naprawdę decyzja waży się między tymi dwoma. Jeśli macie jakieś inne sprawdzone propozycje to chętnie je sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Przy twojej wadze sztywna oś z przodu to konieczność . Tu masz taniej, pewnie jeszcze do negocjacji. http://www.greenbike.pl/kellys-gate-50-2017-p-2417.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 PressFit widzę dorobił się w naszym cudownym kraju opinii jak automatyczne skrzynie biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 11 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Bo to nie Łameryka Co do roweru, to możesz jeszcze poszukać Kross'a Level B8 2017. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi