Quickee Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Witam! Zauważyłem że większość osób używa zrywki do gogli, i nie mam pojęcia co ona robi, czy mógłby ktoś obeznany co to zrywka robi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Zrywka chroni gogle przed błotem. Jak się upaćka to zrywasz, wyrzucasz i znowu widzisz trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak się upaćka to zrywasz, wyrzucasz Zawracasz zabierasz z sobą ... wyrzucasz w domu ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Dokładnie też sobie o tym śmieceniu pomyślałam Ale prawda taka, że zrywek raczej używa się w trakcie zawodów DH, więc posprzątanie trasy jest w gestii organizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
testudo Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Wybaczcie offtop ale @rzezniol dał zdecydowanie najlepszą odpowiedź w tym wątku:) Szacunek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.