obis83 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Witam wszystkich mam problem ze zwifem . Natomiast po odpaleniu i naciśnięciu ride pokazuje się czarny ekran lecz muzyka gra. Proszę was o pomoc co to za problem i z czego to wynika może ktoś miał tez tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Jakie urządzenie? Telefon, tablet, laptop, pecet? Jaki system operacyjny? Jakieś szczegóły? Wróżbitów tutaj nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obis83 Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 HEHEHE no tak moje niedopatrzenie chodzi o laptopa w załączniku jego parametry i w załączniku również jak to wygada po wciśnięciu komendy ride Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loel Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Cześć. Po pierwsze zaktualizuj system. później, zakładając, że aplikacja wcześniej działała prawidłowo, jest oryginalna, to problemu szukałbym po stronie kraty graficznej albo jej sterowników. Ciężko oszacować z daleka. Dla mnie wygląda to na brak jakiegoś komponentu odpowiedzialnego za renderowanie obrazu. Zacznij od update systemu - daj znać jak poszło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Kwestia aktualizacji na 99% Miałam to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Jako informatyk z zawodu i wykształcenia zaproponowałbym inne rozwiązanie, ale i tak zaraz znajdzie się ktoś (naj-)mądrzejszy, więc tylko poczytam. No i trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obis83 Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Każda pomoc nawet ta najmniejsza jest wskazana ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorthAngel82 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Myślałem, że jest to forum o tematyce związanej z rowerami i tym podobnych rzeczach, a nie o laptopach i systemach operacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obis83 Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Wiec zrobiłem aktualizację systemu i sterowników i nic. Nadal po uruchomieniu zwifa pojawia się czarny ekran wiec musi być to coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loel Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 dostajesz jakieś komunikaty, pokazują się jakieś błędy ? Event Viewer coś wyświetla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obis83 Napisano 9 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Pokazuje sie tylko czarny ekran jak na zdieciu zamieszczonym w załączniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obis83 Napisano 12 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Dziękuję wszystkim za pomoc po zainstalowaniu windows 10 wszystko smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 W dniu 12/8/2017 o 19:58, NorthAngel82 napisał: Myślałem, że jest to forum o tematyce związanej z rowerami i tym podobnych rzeczach, a nie o laptopach i systemach operacyjnych. To wpisz Zwift how to w googla ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 14 godzin temu, obis83 napisał: po zainstalowaniu windows 10 Współczuję... Ja zainstalowałem u siebie 10-tkę chwilę po premierze i na szczęście nie instalowałem wszystkich nowych aktualizacji. Dzięki temu mam jakąś kontrolę. Niestety wszystkie nowe aktualizacje to coraz więcej problemów, a system operacyjny żyje swoim życiem. Pobiera co i kiedy chce nie zważając na ustawienia. Pal licho na komputerze domowym, ale niestety u mnie w firmie część pecetów też pracuje pod kontrolą Windowsa 10 a ja muszę się z nim zmagać...stąd powyższa opinia.;) No ale chodziło o uruchomienie Zwifta, więc cel osiągnięty! W dniu 8.12.2017 o 19:58, NorthAngel82 napisał: Myślałem, że jest to forum o tematyce związanej z rowerami i tym podobnych rzeczach, a nie o laptopach i systemach operacyjnych. Sam napisałeś "związanej z rowerami". Czy wg. Ciebie temat nie jest z tym związany? Ja uważam, że jak najbardziej jest. Jesteśmy na forum rowerowym, ale to nie znaczy, że wszyscy użytkownicy są z zawodu mechanikami w serwisach rowerowych i tylko o wymianie korby i dętki można tutaj pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.