Gość Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Hej, Ktoś w mojej okolicy sprzedaje Manitou Marvel Pro, taki jak na zdjęciu: Cena jest dość atrakcyjna ( przynajmniej tak mi się wydaje), bo około 400 zł. Czy warto się nim zainteresować? Czy te amortyzatory mają coś w sobie co może powodować problemy? Ktoś się orientuje który to może być rocznik? Trochę mnie niepokoi że amortyzator jest już długo na sprzedaż. Pisałem do właściciela i zarówno ze zdjęć jak i jego odpowiedzi wynika że jedyną wadą jest przytarta korona od pancerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waskij Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Mam dwa manitou , Marvel pro i comp , pro jest pod oś 15 mm , ten na zdjęciu jakiś kombinowany , korona czarna , a reszta biała , nie wiem czy w takiej konfiguracji wychodziły . Moje oba są całe białe . Problemów z nimi nie mam , amory proste w serwisie , działają bez problemów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Możliwe, że jakiś OEM i dlatego ma takie kolory. Jeżeli stan dobry, to ja bym wziął. Bardzo dobrze wspominam moją Minutę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Problemów z nimi nie mam , amory proste w serwisie , działają bez problemów . zgadza się ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam16v Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Cena taka bo to 26"(sądząc po koronie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi