Gość Napisano 6 Grudnia 2017 Napisano 6 Grudnia 2017 Hej, Ktoś w mojej okolicy sprzedaje Manitou Marvel Pro, taki jak na zdjęciu: Cena jest dość atrakcyjna ( przynajmniej tak mi się wydaje), bo około 400 zł. Czy warto się nim zainteresować? Czy te amortyzatory mają coś w sobie co może powodować problemy? Ktoś się orientuje który to może być rocznik? Trochę mnie niepokoi że amortyzator jest już długo na sprzedaż. Pisałem do właściciela i zarówno ze zdjęć jak i jego odpowiedzi wynika że jedyną wadą jest przytarta korona od pancerza. Cytuj
waskij Napisano 6 Grudnia 2017 Napisano 6 Grudnia 2017 Mam dwa manitou , Marvel pro i comp , pro jest pod oś 15 mm , ten na zdjęciu jakiś kombinowany , korona czarna , a reszta biała , nie wiem czy w takiej konfiguracji wychodziły . Moje oba są całe białe . Problemów z nimi nie mam , amory proste w serwisie , działają bez problemów . Cytuj
MokryxD Napisano 7 Grudnia 2017 Napisano 7 Grudnia 2017 Możliwe, że jakiś OEM i dlatego ma takie kolory. Jeżeli stan dobry, to ja bym wziął. Bardzo dobrze wspominam moją Minutę. Cytuj
woojj Napisano 7 Grudnia 2017 Napisano 7 Grudnia 2017 Problemów z nimi nie mam , amory proste w serwisie , działają bez problemów . zgadza się ;-))) Cytuj
mam16v Napisano 21 Stycznia 2018 Napisano 21 Stycznia 2018 Cena taka bo to 26"(sądząc po koronie) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi