bobiik Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Pacjent ,Rock Shox Reba i nowa manetka od Rock Shoxa. Chcę zdjąć manetkę swojej kobiecie ponieważ i tak nie używa blokady. W starszych Rebach i Sidach blokada dzialała dopiero po wciśnięciu manetki. Teraz przy tej dwucynglowej jest na odwrót i tu mam problem. Zdejmę manetkę to amor bedzie cały czas na blokadzie. Jak można to przerobić żeby przy zdjętej manetce amor pracował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Wymienić tłumik. Jak chcesz, to się z Tobą chętnie zamienię (o ile to Reba 2017). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 To nowa reba ale mam nadzieje ze jest tez inne wyjscie z sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Zawsze jest wyście ...... Możesz założyć linkę do samego mechanizmu ustawiając na blokadzie. Wkładasz linkę przerzutki w miejsce wejścia pancerza przy amortyzatorze w ten sposób aby oparła się łbem o łoże pancerza , zapinasz linkę na kółku w pozycji naciągniętej blokując śrubką i masz załatwione. Będzie w miarę estetycznie i skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 6 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Dokładnie o tym myślę ;-) Swoją drogą to wymyślili że jak ma działać Amortyzator to cały czas sprężyna jest naprężona. Edytowane 6 Grudnia 2017 przez bobiik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi