Skocz do zawartości

[Buty] Crono i FLR

Umpero

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja używam butów Crono Track- polecam. Nie byłem w stanie wbić się do butów sidi ;-((( A Crono Track są bardzo fajne jak za tę cenę. Jakość wykonania, trzymanie i wentylacja na dobrym poziomie. 

Napisano

A co to za marka FLR? Gdzieś wyczytałem, że to Czesi. Na innym forum anglojęzycznym była wzmianka, że Izrael, a na samej stronie FLR adres jest włoski.

Napisano

O marce FLR...
https://portal.bikeworld.pl/artykul/testy_i_nowosci/nowosci_sprzetowe/15044/buty_rowerowe_flr_nowy_gracz_na_rynku

Mam jakieś najtańsze buty MTB marki FLR, chyba model 55 sprzed dwóch lat, kupiłem w dobrej cenie w pakiecie z pierwszymi pedałami SPD...

Całe czarne, na trzy rzepy, najprostszy standard. Zapewne trzymanie niewystarczające do sportowej jazdy, ale ja tylko turystycznie, więc nie narzekam. Nieopatrznie wypadła od razu śruba, zaślepka otworu pod dodatkowe kołki w przedniej części podeszwy, ale poza tym nic się nie dzieje, nie pruje czy rozkleja. Lżejsze, bardziej przewiewne i chyba sztywniejsze niż buty trekingowe - spełniają moje oczekiwania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...