Umpero Napisano 5 Grudnia 2017 Napisano 5 Grudnia 2017 Czy ktoś może kojarzy te marki i może się wypowiedzieć czy warto kupić ich buty?
woojj Napisano 5 Grudnia 2017 Napisano 5 Grudnia 2017 Ja używam butów Crono Track- polecam. Nie byłem w stanie wbić się do butów sidi ;-((( A Crono Track są bardzo fajne jak za tę cenę. Jakość wykonania, trzymanie i wentylacja na dobrym poziomie.
Umpero Napisano 5 Grudnia 2017 Autor Napisano 5 Grudnia 2017 A co to za marka FLR? Gdzieś wyczytałem, że to Czesi. Na innym forum anglojęzycznym była wzmianka, że Izrael, a na samej stronie FLR adres jest włoski.
woojj Napisano 6 Grudnia 2017 Napisano 6 Grudnia 2017 Nie ma znaczenia skąd są....buty musisz mierzyć zawsze.
Umpero Napisano 6 Grudnia 2017 Autor Napisano 6 Grudnia 2017 Nie o to chodzi czy mierzyć czy nie mierzyć. Chodzi mi bardziej o to czy FLR to nie jakaś marka "krzak".
yarad Napisano 12 Grudnia 2017 Napisano 12 Grudnia 2017 O marce FLR...https://portal.bikeworld.pl/artykul/testy_i_nowosci/nowosci_sprzetowe/15044/buty_rowerowe_flr_nowy_gracz_na_rynku Mam jakieś najtańsze buty MTB marki FLR, chyba model 55 sprzed dwóch lat, kupiłem w dobrej cenie w pakiecie z pierwszymi pedałami SPD... Całe czarne, na trzy rzepy, najprostszy standard. Zapewne trzymanie niewystarczające do sportowej jazdy, ale ja tylko turystycznie, więc nie narzekam. Nieopatrznie wypadła od razu śruba, zaślepka otworu pod dodatkowe kołki w przedniej części podeszwy, ale poza tym nic się nie dzieje, nie pruje czy rozkleja. Lżejsze, bardziej przewiewne i chyba sztywniejsze niż buty trekingowe - spełniają moje oczekiwania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.