HerrMann Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Planuję zakupić jednego z ninerów Scotta z kolekcji 2018. Pytanie mam prozaiczne... Który sklep byście polecali w kwestii ewentualnej negocjacji ceny, zniżki promocyjnej, czy też gratisów okołozakupowych? Proszę o wypowiedzi podparte praktyką. Kiedyś fajne ceny były w Kastor Bike, ale z tego co zauważyłem chyba schodzą ze Scotta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Skąd jesteś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Sierpc. 120 do Warszawy, 80 do Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 W Warszawie mogę Ci polecić super sklep. Co prawda nie kupowałem u nich roweru, ale byłem tam na testach Scotta http://zakladrowerowy.pl/. Naprawde fajna obsługa. Polecam jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 W Toruniu polecam Salon Rowerowy Kwiatkowski. Sprzedają Speca, Treka i Scotta. Obsługę mają na najwyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankoo Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Część ja z kolei odradzam ZakładRowerowy W przeciwieństwie do kolegi co był tylko na testach ja kupiłem w tym zakładzie rower i to był mój błąd. Panowie wprowadzili mnie w błąd że rama najniższego modelu Sparka nie różni się od wyższych modeli nie pytając do czego mi ten rower a ja maratony single itp. sprzedali żeby sprzedać a piasta tylna w tym tylko najniższym 960 Sparka jest bardzo nietypowa co pisałem już na tym forum i sam sklep Scotta jej nie ma , dodam że po przeglądzie miałem luz na tej piaście i musiałem znów ich odwiedzić, fakt umyty rower po przeglądzie był dobrze ha ha. Nie polecam ZR i dobrze prześwietl model Jaki chcesz kupić Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Jankoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 @Jankoo Aż mi głupio że poleciłem koledze ten sklep. Wydawali mi się w pełni profesjonalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi