akjmtb Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Czy wie ktoś co to jest i do czego służy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Szpikulec jak szpikulec, na serwisie ma milion zastosowań. Do czego było dołączone? Czy znalazłeś na drodze i zadajesz świetne pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akjmtb Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 dostałam w prezencie (anonimowo) i jestem zafascynowana mam sporo narzędzi w domu z dzida pradziada, a czegoś takiego nigdy nie widziałam. Szukałam w internecie czegoś podobnego i znalazłam ''groty" jednak ten jest bardzo solidnie wykonany cały z metalu lub czegoś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Coś wydłubać, coś wyczyścić, zaplatanie kół, do "otwarcia" pancerzy po cięciu, do cięcia foli/taśmy. Naprawdę wiele zastosowań. W domowym serwisie mam taki komplet. http://www.narzedziak.pl/yato-komplet-grotow-i-hakow-4-szt-yt-0843.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 4 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Dawno nie widziałem tak byle jak zatytułowanego tematu. Wysiłek włożony w napisanie tematu : - 100 do many. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akjmtb Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Noo NIEStarannie na max! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Ojciec mial cos podobnego. Punktak sie to nazywalo. Sluzylo do znaczenia miejsc na wywiercenie otworow. Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Punktak sie to nazywalo. To nie jest punktak,zwykły szpikulec/rylec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 To nie jest punktak,zwykły szpikulec/rylec. No może. Ojciec tak to nazywał to nie wnikałem. Zresztą to nie jakieś zaawansowane narzędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 To jest szydło normalne: https://pl.wikipedia.org/wiki/Szyd%C5%82o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 To nie jest punktak,zwykły szpikulec/rylec. To nie rylec, to dźguk ! Jaki prusak? To jest karakan. Ja zęby zjadłam na karakanach i ja wiem, że to jest karakan! Źródło: odc. 7, Spisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 6 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 To jest szydło normalne: Nie wiem czy w politykę nie poszedłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 michuuu, dnia 05 Gru 2017 - 9:47 PM, napisał: To jest szydło normalne: Nie wiem czy w politykę nie poszedłem. Michuu, żegnaj zatem. Służby jadą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Eeetam, od wczoraj nieaktualne. Tylko w polityce rano jesteś oklaskiwany a wieczorem się nie nadajesz do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.