3majsiemaciek Napisano 1 Grudnia 2017 Napisano 1 Grudnia 2017 Witam wszystkich wysokich forumowiczów poszukujących nowego roweru na kołach 29", do bardziej agresywnej jazdy w terenie. Na sprzedaż posiadam rower jak w tytule, Marin Nail Trail 7, rozm 22" - XXL, rocznik 2017. Rower ten cieszy się bardzo pozytywnymi recenzjami w prasie rowerowej w Anglii i USA, jak również na kilku polskich blogach. Jest to rower o nowoczesnej - agresywniejszej geometrii do jazdy w cięższym terenie. Moim planem była wymiana w nim przedniej piasty na Sram 900 i wymiana w niej adapterów na Torque Caps (większa średnica adapterów, większa powierzchnia styku pomiędzy widelcem a piastą), z którymi kompatybilny jest widelec o 35mm goleniach RockShox Yari. Chciałem mieć maksymalną sztywność, jaką oferuje ten widelec i wymienić części w stanie nowym. Zanim plan się ziścił zmieniłem koncepcję i planuję zakup innego roweru. Natomiast piastę i adaptery już posiadam i mogę sprzedać je razem z rowerem, jeśli sprzeda się w ciągu ok dwóch tygodni od dnia ogłoszenia. (piasta i adaptery za dodatkową opłatą ale cena jest bardzo atrakcyjna w porównaniu do ceny na rynku polskim-import ze wschodu ale wszystko w fabrycznych opakowaniach Sram'a) Po otrzymaniu roweru zauważyłem drobne uszkodzenia, sfotografowane i załączone w linku na Dropboxie, z którego możecie ściągnąć zdjęcia w pełnej rozdzielczości i przyjrzeć się z bliska. Rower otrzymałem w opakowaniu zastępczym, więc fakt ten, wraz z ryskami i uszkodzeniami naklejek świadczy o tym, że rower powinien być sprzedany jako rower powystawowy. Ja jednak nie jestem tak pedantyczny, żeby mi zależało jak rower był opisany, a ryski i tak miałby po 3 tygodniach jeżdżenia. https://www.dropbox.com/sh/6xzgik0wb1bbdcs/AAA1myEjvDlflPxjXPK5aCQ-a?dl=0 W pełni sprawny, gwarantuję, że nie był jeżdżony - tego nie da się zamaskować, stoi w pokoju od zakupu - najpierw czekałem na piastę, a potem koncepcja się zmieniła. Był raz na dworze do zdjęć w świetle dziennym. 0 śladów jeżdżenia na oponach. Cena nie do pobicia w Polsce, rozmiar XXL nie do dostania. Chciałbym za niego otrzymać tyle, ile zapłaciłem - 5315zł Zakupiony 4.10.2017, otrzymany ok tydzień później. Nie jestem najbardziej systematycznym gościem jeśli chodzi o wystawianie przedmiotów na sprzedaż ;-) Piasta+adaptery 394zł Specyfikacja i geometria tutaj: https://katalog.bikeworld.pl/2017/web/produkt/rowery/mtb_29er_hardtail/marin/50275/nail_trail_7_29
3majsiemaciek Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Napisano 21 Stycznia 2018 Witam ponownie, rower odesłany do sklepu, oferta nieaktualna, temat do usunięcia. Postaram się zgłosić do Moderatorów ale jeszcze nie wiem jak.
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Stycznia 2018 Mod Team Napisano 21 Stycznia 2018 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.