zekker Napisano 2 Stycznia 2018 Napisano 2 Stycznia 2018 2 godziny temu, michuuu napisał: Ale z zamknięciem trzeba się już postarać jedną ręką. Brodą można Podstawowe pytanie, czy w ogóle wchodzi w koszyk? Mam termos 0,7l i pełny trochę waży, więc może być nieco nieporęcznie w użyciu. Zeszłej zimy próbowałem kombinacji termos + kubek termiczny w uchwycie na kierownicy. Wygoda ok ale uchwyt wytrzymał niecałe dwie jazdy po ubitym śniegu. No ok, nie był przeznaczony do jazdy w terenie ale nawet w mieście pewnie by nie wytrzymał długo... Przyjdzie prawdziwa zima, to pewnie go jakoś zdrutuję i wzmocnię.
rowerzysta01 Napisano 2 Stycznia 2018 Napisano 2 Stycznia 2018 Korzystam z BARBIERI tankita INOX ale w lecie jeżdżę, a pożną jesienią lub zima nie wybieram się na wycieczki. Minusem jest konieczność dokupienia koszyczka, bo standardowe nie pasują. W moim przypadku nie udało mi się zamontować dwóch jednocześnie wiec jeden leży nieużywany.
mariusheck Napisano 22 Listopada 2018 Napisano 22 Listopada 2018 Czy ktoś mi potwierdzi, czy bidon termiczny Elite Deboyo, ma ustnik i czy da się go obsłużyć jedną ręką, bez konieczności zatrzymywania się? W sklepach internetowych widać 2 rodzaje. Czym one się różnią poza wyglądem zewnętrznym? Bidon na górnym zdjęciu wydaje się być tym czego szukam. Czy jakiś posiadacz tego bidonu może się wypowiedzieć w tym temacie?
maklakiewicz Napisano 22 Listopada 2018 Napisano 22 Listopada 2018 Avex Recharge - bardzo dobrze trzyma temperaturę napoju, zarówno zimą jak i latem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.