Skocz do zawartości

[licznik rowerowy] profesjonalny wraz z GPS

Matiz17

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie,

W ostatnim czasie zastanawiam się mocno nad zakupem czegoś porządnego jeśli chodzi o licznik + GPS.

Licznik jako licznik który aktualnie posiadam SIGMA jest całkiem ok, aplikacje w komórce niby są też, ale chciałbym coś porządnego, dokładnego.

Zastanawiałem się nad GARMIN-em, ale nie zamykam się tylko na tę opcję.

Zaczynałbym z tym przygodę, ale najbardziej chodzi mi o:

- coś co pozwoli zapisać moje ślady tras rowerowych w pliku .gpx z zapisem prędkości, wysokości itd. w stopniu dokładnym (aplikacje w komórce niestety tego nie są w stanie dać).

Nie potrzebuję sprzętu za 2000zł i z pewnością tyle nie dam, ale na opcje do 1000 zł się nie zamykam. Zdaję sobie sprawę też, że 100 czy 200zł może być za mało, a więc przedział cenowy do 1000 zł.

Chciałbym jak pisałem coś porządnego, ale zamiast wydać np. 1000 zł na coś mega porządnego - wolę coś co spełni moje oczekiwania za powiedzmy 500 zł.

Jest ktoś w stanie doradzić konkretny model? GARMIN , albo coś innego ? I czy w ogóle warto?

Byłbym bardzo wdzięczny za doradzenie. :)

Napisano

Jeśli w grę może wchodzić sprzęt używany to polecam Garmin Edge 500, ktorego znajdziesz już za około 400zł +/-100

Myślę, że w 100% spełni Twoje oczekiwania.

• Mod Team
Napisano

Pytanie jakich opcji konkretnie poszukujesz, bo do 1000zł znajdziesz sporo, dość róznych urządzeń.

Sam chyba niedługo będę kupował coś w podobnym budżecie i skłaniam się ku Wahoo Bolt Elemnt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...