Parahaze Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Cześć posiadam rower hexagon x2 z 2012 roku na osprzęcie shimano tourney tx (manetki,przerzutki,korba,kaseta) chciałbym go sprzedać jednak nie wiem jaka cena była by rozsądna. Myślałem nad ceną około 500 zł co myślicie? Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Jaki przebieg? Jaki stan? 500 zł to chyba niestety nawet leżak magazynowy by nie kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parahaze Napisano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Przebieg może 1kkm stan dobry na ramie jest trochę rys Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi