A5P3R Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Cześć Proszę o pomoc w sprawie kasku do DH a dokładniej chodzi mi o firmę i samą skorupę i wykonanie. Wpadł mi w oko fullface od firmy O'neal (http://allegro.pl/kask-rowerowy-downhill-freeride-dh-fr-o-neal-m-i6892418010.html) i tu moje pytanie: czy można zaufać tej firmie? Czy to że ten kask jest wykonany z ABS-u jest jego wadą ? Z tego co wyczytałem to ten abs jest wykorzystywany w tańszych kaskach i np. kolor może z czasem schodzić pod wpływem promieni słonecznych. Dużo osób poleca 661 na początek bo mają z poliwęglanu skorupę i zaufana firma ale jakoś z wyglądu bardziej przypadł mi O'neal. Na kask mogę wydać max 500zł i mile widziana pomoc w wyborze i jakieś propozycje, z góry dziękuję za wszelką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmkDH Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Ja bym Ci polecił 661 Comp 2 sam mam już rok i nie narzekam, co do o'neal to nie miałem z nim styczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.