KOZAK_MTB Napisano 24 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Potrzebuje pilnie pomocy. Jakiś czas temu kupiłem rower z ww damperem ale strasznie wolno powraca, obstawialem że tłumienie do niczego ale dziś w instrukcji że strony producenta odkryłem że na samym dole amora jest jakiś zaworek do powietrza... do czego on jest? Co się stanie jak go odkrece? Może to on jest winny? Jak nie ten zawór to co zrobić z tym tłumieniem? Dodam jeszcze że bawiłem się wszystkimi regulacjami i prawie zero rezultatu. Rower to NS SODA SLOPE Aha no i zapomniałem: ciśnienie jest w porządku, sag w okolicach 26%. A zawór o którym pisałem wyżej to nie ten do powietrza obok pokręteł regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano 24 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Rower kupiłeś nowy czy używany? Jak używany to pewnie trzeba zrobić serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Od regulacji tłumienia jest czerwone pokrętło, tego zaworu nie ruszaj, podaj jakie masz litery w czerwono niebieskim polu MM LM HM HH LL itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Moze wlasnie ktos juz ruszyl IFP i temu sa takie jaselka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi