cervandes Napisano 23 Listopada 2017 Napisano 23 Listopada 2017 Uszanowanie. Nowy, na niespełna dwuletniej gwarancji Epixon XC. Ośka QR15 QLOC2 w zestawie, amortyzator nowy - z pudełka, nie była nawet założona bieżnia. Skok 100mm z możliwością zmiany na 80-120-130mm. Golenie 32mm złote. Amortyzator czarny błyszczący. Jeśli trzeba, to jutro zrobię zdjęcia i wrzucę. Kupiony miesiąc temu w Piwnica Milówka, ale zmieniłem zdanie i chcę coś innego. Oryginał faktury oczywiście dołączam do amortyzatora. Cena: 600pln z wysyłką kurierem. W przypadku odbioru osobistego (Gdańsk) cena do negocjacji o wartość przesyłki. Zapraszam do zakupu!
ACTIVIA Napisano 29 Listopada 2017 Napisano 29 Listopada 2017 Zmień nazwę w temacie bo masz napisaną wersje LOD która była do 2011 w Epiconach. Teraz jest wersja LOR
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Grudnia 2017 Mod Team Napisano 8 Grudnia 2017 Jeśli trzeba, to jutro zrobię zdjęcia i wrzucę. Trzeba. Tako rzecze regulamin. Wrzucasz foty, lub ja wyrzucam temat. Szacunek... I.
psix21 Napisano 9 Grudnia 2017 Napisano 9 Grudnia 2017 Taper czy zwykly? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Grudnia 2017 Mod Team Napisano 10 Grudnia 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.